Frokostkort

Jægerhuset har åben fra onsdag til søndag
12.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

MARINERET HVIDE SILD

115,-

Fra Christiansø, med løg, kapers og dild

HJEMMELAVET KARRYSILD AF KRYDDERSILD

115,-

med tomat, smilende æg, rødløg og dild

JÆGERHUSETS STEGT SILD

125,-

i karamelliseret eddikelage, med peberrod, sennep, bløde løg, løg og kapers

DAGENS SILDEANRETNING

175,-

Tre slags sild efter køkkenets valg med lækkert tilbehør

SNAPSEMAD

125,-

af Ruths kryddersild med kartofler, mayonnaise, smilende æg, løg, kapers og dild

ÆG & REJER

135,-

Smilende økologiske æg med friskpillede rejer, mayonnaise og dild

TOAST SKAGEN

145,-

Jægerhusets rejesalat med håndpillede rejer, stenbiderrogn, asparges og dild

RØGET KJØBENHAVNER LAKS

145,-

med avocado, urtecreme og citron

FRITERET RØDSPÆTTEFILET

130,-

med remoulade, citron og dild

”EN DANSKER”

155.-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise,
pyntet med friskpillede rejer og citron

”EN SVENSKER”

155,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade,
pyntet med friskpillede rejer og citron

STJERNESKUD

185.-

Friteret og dampet rødspættefilet, med friskpillede rejer, asparges, citron,
dild, stenbiderrogn og rød mayonnaise

DAGENS STYKKE FRA HAVET

Dagspris

Køkkenets udvalgte stykke smørrebrød

AVOCADOMAD

135,-

med smilende æg, urtecreme, syltede rødløg, karse og friskkværnet peber

AVOCADOMAD MED STENBIDERROGN

175,-

urtecreme, rødløg og urtekarse

KARTOFFELMAD MED URTECREME

110,-

med syltede rødløg, ristede løg, og karse

KARTOFFELMAD MED BACON

115,-

med rødløg, mayonnaise og karse

HJEMMELAVET HØNSESALAT

125,-

på ristet rugbrød med bacon, æble og karse

KALVELEVERPOSTEJ

125,-

med ristede svampe, bacon, syltede agurker og rødbeder

STEGT KALVELEVER

155,-

med bacon, bløde løg og syltede agurker

KLASSISK ROASBEEF

145,-

af okseculotte fra Grambogaard med remoulade, syltede agurker, ristede løg, peberrod og karse

ROASTBEEF MED SPEJLÆG

145,-

af okseculotte fra Grambogaard med bløde løg og syltede agurker

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

LØVEMAD

155,-

af oksetatar med stenbiderrogn, æggeblomme, løg og karse

PARISERBØF (let stegt)

185,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

DAGENS STYKKE FRA MARKEN

Dagspris

Køkkenets udvalgte stykke smørrebrød

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

med løg, sky og rom

HØGELUNDGAARD

115,-

Unika blåskimmelost med kompot, nødder og hjemmebag

DEN HVIDE DAME

115,-

Unika hvidskimmelost med kompot, nødder og hjemmebag

JÆGERHUSETS POTKÄSE

95,-

med rom, ristet rugbrød og syltede tranebær

OSTEBRÆT

145,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

78,-

med flødeskum og ribsgelé

DAGENS HJEMMEBAG

78,-

PROFITEROLLES

92,-

med vaniljeis og lun chokoladesauce

MACARONS 3 STK.

45,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

265,-

KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

255,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILÈT med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron
KALVELEVERPOSTEJ med svampe, bacon og surt
OST med kvædekompot og knækbrød

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

295,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
ooOOoo
HØNSESALAT med bacon og karse
MØRBRADBØF med bløde løg og surt
OST med tilbehør og knækbrød

PÅSKEANRETNING (Torsdag d. 28 og Fredag d. 29. marts)

375,-

(Serveres over fire gange)
Karrysild med vagtelæg, rødløg, kapers og dild
Portvinssild med peberrod, kapers, løg og urtecreme
ooOOoo
Pandestegt rødspættefilet med remoulade, citron og dild
Rejesalat med stenbidder rogn og dild
Røget makrel med purløgscreme og radisser
ooOOoo
Påskelam med bagt tomat og agurkerelish
Hønsesalat med æbler og bacon
ooOOoo
2 slags ost med kompot, nødder og kiks

PÅSKEBUFFE (D. 31. marts og D. 1. april)

445,-

Vi tilbyder ikke frokost a la carte denne dag, men en dejlig påske-buffet

Påskebuffet 1. og 2. påskedag

Sildebord med:
Marineret Christiansø sild
Hjemmelavet karrysild
Sildesalat
Stegte sild i eddike
Portvinssild
Med løg, kapers, æg, peberrod og meget andet

Fisk:
Varmrøget laks med peberrodscreme og urter
Håndpillede rejer med rød og hvid mayonnaise
Skaldyrssalat med rogn og citron
Friteret rødspætte fileter remoulade og citron
Røget makrel med purløg og radisser

Kød:
Lammeculotte med bagte cherrytomater og agurkerelish
Bagt unghane med citron, hvidløg og persille
Kalvemørbrad med sellerikompot og kalveglace
Sprød ribbensteg med syltet rødkål og agurkesalat

Tilbehør:
Frisk forårssalat med kål, radisser, tomat, melon og sprøde mandler
Kartoffelsalat med purløg

Ostebord:
Vesterhavsost
Kornblomst
Rød Kristian
Potkäse
Med syltede nødder, syltede tranebær, kvædekompot samt kiks og knækbrød

Dessert og kager:
Panna cotta med påske æg
Fransk citrontærte
Macarons
Fudge med skumfiduser og peanuts

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.