Aftenselskab på Jægerhuset

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.

Aftenbuffet (min. 25 pers)

Første servering

Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips
Jægerhuset røget laks med rygeost og ristet brød crumble
Oksecarpaccio, ristede pinjekerner, persille pesto, ruccola og høvlet parmesan
Kammuslinger med ærtepuré og bagt parmaskinke

Anden servering

Medaljon af kalvemørbrad og pancetta
Ung hanebryst fyldt med citrus og soltørret tomat
Langtids bagt okseculotte med bagte løg
Små pommes Anna med timian
Små kartofler som er vendt i løg og persille
Puré af brunet blomkål, salt indbagt selleri og broccoli
Ratatouille – den klassiske franske grønsags ret
Sprød quiche med spinat og svampe
Bagt aubergine salat med cherrytomat og dressing

Og til slut

3 danske oste med snyltede nødder og hjemmelavet kiks
Klassisk Créme Brûlée
Chokolade-trøffelkage og coulis
Limetærter med brændt marengs
Tre slags af vores egen is

545,- pr. person

Aftenarrangement (min. 20 kuverter)

895,- pr. pers.

Ankomst kl. 18.00 til velkomstdrik
Tre retters sæson menu
Vinmenu
Kaffe/the og avec

Fra kl. 18.00-23.00 i eget lokale, min. 20 personer. 

Ønsker man at forsætte efter kl. 23.00, 850,- i timen + én times rengøring.

Chips og chokolade er man velkommen til at medbringe.
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Send gerne en e-mail hvis I har nogle spørgsmål restaurant@jaegerhuset.dk

Forretter

Hvidvinsdampet pighvar

145,-

med æble beurre blanc, ristede nødder, dildolie og friske urter

Laks 36°

135,-

spinatpuré, dild sauce og urtehave

Røget laksetatar

120,-

med ramsløg creme, pulveriseret fiskeskind og dild

Dampet asparges

Dagspris

med sauce mousseline og et drys af fjordrejer

Røget fasan

115,-

med kastanjepuré, syltede bolchebeder, asparges crudité og cumberland sauce

Gravad vildtsvinryg

130,-

med luftig hybenmayo, bitter salat og karamelliseret pære

Confit af kylling

125,-

med agurk, sprødt skind og hønsecreme

Rørt oksetatar

120,-

med blomsterkapers, syltede agurk og dehydreret æggeblomme

Hovedretter

Kalveculotte

225,-

med nye gulerødder, ristede svampe, pommes anna og rødvinssauce

Farseret perlehøne

195,-

med gulerodspuré, smør pocheret asparges, gulerods frit, pommes duchess og estragon sauce

Langtidsstegt gris

220,-

med selleri, brændt løgpuré, æble og kalvesky med nye kartofler slynget i urter

Krydderurt marineret lammekrone

255,-

med marsala glace, pommes anna og sauteret årstidens grønt

Sommerråbuk medaljon

275,-

med pancetta, brunet springløg, ristet kejserhatte, vild sauce og nye asparagus kartofler vendt i muskatnød og urter

Grillet oksefilet

245,-

med timian og hvidløg, brændt blomkål pure, ristede kartofler, timian sauce og gulerods frit

Desserter

Rabarber consommé

115,-

med variation af rabarber

Chokolade trøffelkage

110,-

med blodappelsin sorbet, karamel tvill og citron sne

Citron fromage

120,-

med vaniljeparfait, broken gel lavet på mynte og krystaliseret citron

Vanilje crème brûlée

115,-

med citron sorbet

Jordbær

125,-

med jordbærsorbet, creme anglaise og krystaliseret hvid chokolade

Gourmande dessert tallerken

165,-

Bær consommé, hyldeblomst panna cotta, kaffe crème brûlée, chokolade trøffelkage vendt i krokant og citron tærte med brændt marengs

Efterår/Vinter

Forretter

Hokkaido suppe

100,-

med grillet chorizo, græskarkerner, chips af græskar og persilleolie

Stegt torsk

120,-

med kartoffelpuré, hollandaise og crunch

Friteret rødreje

125,-

med æggeblomme sauce, mango chutney, lime, chili og kørvel/koriander

Gravad vildsvin

130,-

med luftig hybenmayo, rugbrødscrumble, syltede bolsjebeder og havtorns kompot

Laks 36°

135,-

med rødbedepuré, ristede hasselnødder, dild flager og porrestøv

Stegt kammusling

145,-

med jordskokcreme, ristet kejserchips, dildolie og stedmoder

Hovedretter

Øl-braiseret svinekæber

220,-

med krydret mos, sauteret svampe og skalotteløg, glaseret rodfrugter og sauce lavet på braiserlage

Farseret vagtel

225,-

med kartoffel/pastinak mos, figen, smørstegte kantareller og brombær sauce

Kalveculotte i brud

225,-

med pastinak puré, smørstegte gulerødder, ristede svampe, pommes anna og rødvinssauce

Grillet kaninlår

235,-

med vildt risotto, kantareller, springløg, blåbær og stegt endive

Grillet flat iron steak

245,-

med glaseret rødløg, stegt grønkål, gorgonzola, pommes macaire

Krydderurtmarineret lammekrone

265,-

med marsala glace, pommes anna og sauteret årstidens grønt

Desserter

Citron fromage

100,-

med hvid chokolade og knas

Passions panna cotta

105,-

med pistacie crunch og mørk chokolade sne

Kokos is

110,-

med ananas-mango puré, ristet kokos og syltede ananas

Pære Belle Helene

110,-

ala Jægerhuset

Citron tærte

115,-

med brændt marengs, karamel og lakrids

Nøddeflager

125,-

med hvid chokolademousse, gel af havtorn og syltede skovbær

Forår/Sommer

Forretter

Stegt mørksej

120,-

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Carpaccio

125,-

med citronmayo, dehydreret æggeblomme, mizuna, ristede græskarkerner og vesterhavs ost.

Rimet laks

130,-

med syltede skalotteløg, peberrods sne, salturt og kørvel chips

Rørt taskekrabbe

135,-

med grape, persille, friteret kapers, syltede tomater og agurk

Brændt jomfruhummer

140,-

med muslingesauce og stenbiderrogn

Pighvar ceviche

145,-

med chili, koriander, lime, rødløg og avocado

Hovedretter

Farseret perlehøne

220,-

med ristet kejserhat, grillet asparges, pommes duchess og estragon sauce

Langtidsstegt gris

225,-

med selleri, brændt løgpure, æble, kalvesky og små kartofler slynget i smør og urter

Grillet bøf af oksefilet

245,-

med timian og hvidløg, brændt blomkålspuré, ristet kejserhat, knust kartoffelkompot, timian sauce toppet med gulerods frit

Oksetournados

255,-

med grillet asparges, rødbedepuré , gule beder, bordelaise og små danske kartofler vendt i muskat, smør og persille

Kalvemørbrad

265,-

i persillefrakke med morkel puré, havtorn kompot, grillet forårsløg, peber sauce og små ristede kartofler

Sommerråbuk

275,-

i brødcruton med brunet springløg, gulerodspuré, rabarberkompot, nye danske kartofler og vildt sauce

Desserter

Klassisk creme brulee

110,-

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter.

Praliné

115,-

med hindbær is, crunch af krokant med sukker ristede hasselnødder toppet med vaniljeskum

Små tynde pandekager

120,-

i lag af karamel, hvid chokolademousse, frisk frugt toppet med salt karamel is

Rabarber consommé

120,-

med hvid chokolade mousse, vanilje is, rabarber kompot og hvid chokolade sne

Chokolade trøffelkage

115,-

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Dessert tallerken

145,-

med creme brulée, hyldeblomst panna cotta, citron tærte med brændt marengs og chokolade fondant

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.