Aftenselskab på Jægerhuset

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.

Aftenbuffet (min. 25 pers)

Første servering

Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips og røget svinemørbrad
Jægerhusets hjemmerøget laks med rygeost og ristet brød crumble
Dampet helleflyde med jomfruhummerbisque og dild olie
Oksecarpaccio, ristede pinjekerner, persille pesto, rucola og bagt parmesan
Hjemmebagt groft og lyst brød

Anden servering

Medaljon af kalvemørbrad i pancetta
Unghanebryst fyldt med citrus og soltørret tomat
Langtidsstegt okseculotte med nedkogte skalotteløg i rødvin
Små pommes anna med timian
Små kartofler vendt i løg og persille
Ratatouille – den klassiske franske grønsags ret
Små tærter med spinat og svampe
Sauteret af årstidens grøntsager
Bulgursalat med edamamebønner og granatæble
Årstidens grønne salat med dressing

Og til slut

Tre slags oste med syltede valnødder, kompot og hjemmelavet kiks
Klassisk Creme Brulée
Chokolade-trøffelkage og coulis
Citronfromage med brændt marengs karamelliseret appelsin
Ananas carpaccio med kokos, grand marnier og honning sirup
Tre slags af vores egen is

565,- pr. person

Børn u. 12 år 265,-

Aftenarrangement (min. 20 kuverter)

895,- pr. pers.

Ankomst kl. 18.00 til velkomstdrik
Tre retters sæson menu
Vinmenu
Kaffe/the og avec

Fra kl. 18.00-23.00 i eget lokale, min. 20 personer. 

Ønsker man at forsætte efter kl. 23.00, 850,- i timen + én times rengøring.

Chips og chokolade er man velkommen til at medbringe.
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Send gerne en e-mail hvis I har nogle spørgsmål restaurant@jaegerhuset.dk

Efterår/Vinter

Forretter

Hokkaido suppe

100,-

med grillet chorizo, græskarkerner, chips af græskar og persilleolie

Stegt torsk

120,-

med kartoffelpuré, hollandaise og crunch

Friteret rødreje

125,-

med æggeblomme sauce, mango chutney, lime, chili og kørvel/koriander

Gravad vildsvin

130,-

med luftig hybenmayo, rugbrødscrumble, syltede bolsjebeder og havtorns kompot

Laks 36°

135,-

med rødbedepuré, ristede hasselnødder, dild flager og porrestøv

Stegt kammusling

145,-

med jordskokcreme, ristet kejserchips, dildolie og stedmoder

Hovedretter

Øl-braiseret svinekæber

220,-

med krydret mos, sauteret svampe og skalotteløg, glaseret rodfrugter og sauce lavet på braiserlage

Farseret vagtel

225,-

med kartoffel/pastinak mos, figen, smørstegte kantareller og brombær sauce

Kalveculotte i brud

225,-

med pastinak puré, smørstegte gulerødder, ristede svampe, pommes anna og rødvinssauce

Grillet kaninlår

235,-

med vildt risotto, kantareller, springløg, blåbær og stegt endive

Grillet flat iron steak

245,-

med glaseret rødløg, stegt grønkål, gorgonzola, pommes macaire

Krydderurtmarineret lammekrone

265,-

med marsala glace, pommes anna og sauteret årstidens grønt

Desserter

Citron fromage

100,-

med hvid chokolade og knas

Passions panna cotta

105,-

med pistacie crunch og mørk chokolade sne

Kokos is

110,-

med ananas-mango puré, ristet kokos og syltede ananas

Pære Belle Helene

110,-

ala Jægerhuset

Citron tærte

115,-

med brændt marengs, karamel og lakrids

Nøddeflager

125,-

med hvid chokolademousse, gel af havtorn og syltede skovbær

Forår/Sommer

Forretter

Stegt mørksej

120,-

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Carpaccio

125,-

med citronmayo, dehydreret æggeblomme, mizuna, ristede græskarkerner og vesterhavs ost.

Rimet laks

130,-

med syltede skalotteløg, peberrods sne, salturt og kørvel chips

Rørt taskekrabbe

135,-

med grape, persille, friteret kapers, syltede tomater og agurk

Brændt jomfruhummer

140,-

med muslingesauce og stenbiderrogn

Pighvar ceviche

145,-

med chili, koriander, lime, rødløg og avocado

Hovedretter

Farseret perlehøne

220,-

med ristet kejserhat, grillet asparges, pommes duchess og estragon sauce

Langtidsstegt gris

225,-

med selleri, brændt løgpure, æble, kalvesky og små kartofler slynget i smør og urter

Grillet bøf af oksefilet

245,-

med timian og hvidløg, brændt blomkålspuré, ristet kejserhat, knust kartoffelkompot, timian sauce toppet med gulerods frit

Oksetournados

255,-

med grillet asparges, rødbedepuré , gule beder, bordelaise og små danske kartofler vendt i muskat, smør og persille

Kalvemørbrad

265,-

i persillefrakke med morkel puré, havtorn kompot, grillet forårsløg, peber sauce og små ristede kartofler

Sommerråbuk

275,-

i brødcruton med brunet springløg, gulerodspuré, rabarberkompot, nye danske kartofler og vildt sauce

Desserter

Klassisk creme brulee

110,-

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter.

Praliné

115,-

med hindbær is, crunch af krokant med sukker ristede hasselnødder toppet med vaniljeskum

Små tynde pandekager

120,-

i lag af karamel, hvid chokolademousse, frisk frugt toppet med salt karamel is

Rabarber consommé

120,-

med hvid chokolade mousse, vanilje is, rabarber kompot og hvid chokolade sne

Chokolade trøffelkage

115,-

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Dessert tallerken

145,-

med creme brulée, hyldeblomst panna cotta, citron tærte med brændt marengs og chokolade fondant

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.