Aftenselskab på Jægerhuset

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.

Aftenbuffet (min. 25 pers)

Første servering

Cremet jordskokkesuppe med jordskokkechips og røget svinemørbrad
Jægerhusets hjemmerøget laks med rygeost og ristet brød crumble
Dampet helleflyde med jomfruhummerbisque og dild olie
Oksecarpaccio, ristede pinjekerner, persille pesto, rucola og bagt parmesan
Hjemmebagt groft og lyst brød

Anden servering

Medaljon af kalvemørbrad i pancetta
Unghanebryst fyldt med citrus og soltørret tomat
Langtidsstegt okseculotte med nedkogte skalotteløg i rødvin
Små pommes anna med timian
Små kartofler vendt i løg og persille
Ratatouille – den klassiske franske grønsags ret
Små tærter med spinat og svampe
Sauteret af årstidens grøntsager
Bulgursalat med edamamebønner og granatæble
Årstidens grønne salat med dressing

Og til slut

Tre slags oste med syltede valnødder, kompot og hjemmelavet kiks
Klassisk Creme Brulée
Chokolade-trøffelkage og coulis
Citronfromage med brændt marengs karamelliseret appelsin
Ananas carpaccio med kokos, grand marnier og honning sirup
Tre slags af vores egen is

565,- pr. person

Børn u. 12 år 265,-

Aftenarrangement (min. 20 kuverter)

895,- pr. pers.

Ankomst kl. 18.00 til velkomstdrik
Tre retters sæson menu.
Vinmenu
Kaffe/the og avec

Fra kl. 18.00-23.00 i eget lokale, min. 20 personer. 

Ønsker man at forsætte efter kl. 23.00, 850,- i timen + én times rengøring.

Chips og chokolade er man velkommen til at medbringe.
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Send gerne en e-mail hvis I har nogle spørgsmål restaurant@jaegerhuset.dk

Forretter

Friteret svamperisottokugler

115,-

med sprød salat, balsamico og syltede grønne tomater

Laks 36°

125,-

med skilt kærnemælk, ærteskud, ærtepure og friteret rispapir

Gravad vildsvin

130,-

med cumberlandsauce, syltede rødløg og brændte nødder

Jægerhusets hjemmerøget laksetatar

135,-

urter, balsamico, anis syltede æbler, rødløg og rugbrødschips

Rimmet kammusling

135,-

med jordskokpuré, asparges og ærteskud

Stegt pighvar

155,-

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Pillet taskekrabbe

165,-

med limemayo, friteres kapers, persille, dild, agurk i hvidvinslage, små drænet tomater, grillet avocado og rugbrødscrumble

Foie gras terrine

185,-

med sky af Sauterne, æbler og ristet toast

Pocheret king crab

275,-

med baerii caviar og ramsløgsmayo

Brændt jomfruhummerhale

280,-

med muslingesauce og stenbiderrogn

Hovedretter

Kalveculotte i brud

220,-

med pastinakpuré, smørstegte gulerødder, svampe sauté, kartoffelkompot og rødvinssauce

Ungehanebryst

225,-

med sprødt skind, gulerodstimbale, friteret gulerødder, skysauce og pommes anna

Langtidsstegt oksefilet

230,-

med puré af kålrabi, stegt porre, smørstegt morkler, æblekompot, stegt polenta og rødvinssauce

Farseret perlehøne

230,-

med grønne ærter, pommes madeira, saltbagt selleri og estragon sauce

Stegt rødfisk

230,-

med fiske fumé, grilles asparges, auberginepuré og dild kartofler

Farseret vagtel

235,-

med haricotverts i pancetta med grillet spinat, pommes anna, friseé, porrepuré og sherry sauce

Sommerråbuk i brødcruton

270,-

med brunet springløg, gulerodspuré, rabarberkompot, nye danske kartofler og vildtsauce

Grillet oksetournados

275,-

med hvidløg/timian edamame bønner, cherrytomat på stilk, pommes anna og bordelaise sauce

Helstegt krondyr

275,-

med tomatsalsa, grillet forårsløg, nøddestegte kartofler og kantarel sauce

Kalvemørbrad

275,-

i persillefrakke med morkelpuré, havtorn kompot, grillet skalotteløg, rosmarin sauce og små ristede kartofler

Desserter

Citronfromage

100,-

med hvid chokolade og knas

Passions panna cotta

100,-

med pistacie crunch og mørk chokolade sne

Citron tærte

115,-

med brændt marengs, lakrids og karamel

Profiteroles

115,-

fyldt med nougatmousse og chokoladeganache, serveres med vaniljeis og chokoladesauce

Fragilité roulade

115,-

med appelsinnougatcreme og vaniljeis

Klassisk creme brulêe

115,-

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter

Chokolade trøffelkage

115,-

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Praliné

120,-

med hindbæris, crunch af krokant med sukker ristede hasselnødder og vaniljeskum

Nøddeflager

120,-

med hvid chokolademousse, gel af havtorn og syltede bær

Rabarber i variation

125,-

med hvid chokolade og tuilles

Dessert tallerken

145,-

med creme brulêe, pandekageterrin, rabarber consommé, citronbombe og is

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.