Aftenkort

Køkkenet har åbent til aften mandag til lørdag fra kl. 18.00 til 21.00
(Søndag har vi “kun” frokost)

Forretter

Indbagt hummersuppe

115,-

-med souffle af torsk og Julienne
af grøntsager

Rejecocktail

88,-

-med hjertesalat og grønne asparges

Anderilette

95,-

-med syltede rødløg, cornichoner,
purløg med ristede rugbrød

Jægerhusets rørt tatar

95,-

-med cognac, estragonmayo og
rodfrugtchips

Hovedretter

Stegt Færøsk laks

188,-

med bagt fennikel, dild kartofler og sauce nage

Bøf af ribeye

195,-

-med bearnaise, pommes frites og lidt grønt

Langt tids stegt andebryst

195,-

-med bagte rodfrugter, pomme Anna og brombærsauce

Jægerhusets rørt tatar af okse

165,-

-med cognac, estragonmayo, pommes frit og rodfrugtchips

Desserter

Is

88,-

Tre slags af vores egen

Cheesecake

85,-

-med kirsebær og pebernødder

Creme brulée

92,-

-med blåbærsis

Ostetallerken

100,-

med tilbehør og kiks

Juleanretning

(Serveres over tre gange)

Karrysild med æg, tomat, løg, blomster kapers og æbler
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad færøske laks med rævesauce og dild

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Andebryst med appelsin og sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål

Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

285,-

Jul på Jægerhuset

(Serveres over fire gange)

Gammeldags modnede Christiansø sild med løg og kapers
Karrysild med æg, tomat, løg, blomster kapers og æbler
Lun stegt sild med friteret kapers og syltede rødløg

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad færøske laks med rævesauce og dild
Røget ål med røræg og purløg
Skaldyrsalat med grønne asparges og dild

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Andebryst med appelsin og sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål
Lun leverpostej med rødbede og bacon
Ost med nødder og kiks
Gammeldags frugtsalat

Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

425,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.