Aftenkort

Køkkenet har åbent til aften mandag til lørdag fra kl. 18.00 til 21.00
(Søndag har vi “kun” frokost)

Forretter

Moules marinières

100,-

Hvidvinsdampede muslinger med urter, citron og persille

Røget og fersk Laksetatar

125,-

med fennikelcrudité, citronconfit, dildolie og rugbrødscroutons

Hvide asparges

165,-

med drys af fjordrejer, sauce mousseline og krydderurter

Rørt oksetatar

115,-

med cognac, kapers, chili, rødløg, cornichoner, ramsløgsmayo og chips

Hovedretter

Moules Frites

195,-

Hvidvinsdampede muslinger med urter, citron og persille serveret med pommes frites og aioli

Dagens fisk

Dagspris

Serveret med forårets friske grøntsager og nye kartofler

Gratineret Unghanebryst

215,-

med estragon, nye asparges og gulerødder,
serveret med hønsesky og pommes rissolées

Surf & Turf

285,-

Ribeye med jomfruhummer, asparges og gulerødder,
serveret med pommes frites og sauce choron

Rørt oksetatar

200,-

med cognac, kapers, chili, rødløg, cornichoner, ramsløgsmayo og chips

Desserter

Rabarberconsommé

98,-

med vanilje parfait, krystalliseret chokolade og pistacie crunch

Gateau Marcel chokoladekage

100,-

med hvid trøffelchokolade og passionsfrugtsorbet

3 slags is

95,-

med knas og chokolade

Ostetallerken

100,-

3 slags oste med kiks, knækbrød og kompot

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.