Aftenkort

Køkkenet har åbent til aften tirsdag til lørdag fra kl. 18.00 til 21.00
(Søndag har vi “kun” frokost)

Forretter  100,-

Jordskokkesuppe

med rimmet kammusling og sprød pancetta

Jomfruhummer bisque

med brud af hummer og dildolie

Sortfodsskinke

med langtidsbagte tomater og burrata

Oksecarpaccio

med parmesan, pinjekerner og persille-basilikum pesto

Hovedretter  200,-

Braiserede Spoleben

med mos af selleri og kartofler, syltede rødløg samt rodfrugter chips

Grillet oksetournedos

med bønner, svampe, pommesfrit og rødvinssauce + 55,-

Kylling med sprødt skind

edamamebønner i hvidløg og timian dertil skysauce og pommes Anna

Helstegt rødspætte

med friteret kapers brunet smørsovs
og danske guldklumper

Dagens fisk

med årstidens lækkerier

Desserter  100,-

Chokolade Pavlova

med italiensk kokosmarengs
og passionssorbet

Mokka creme brûlee

med mild mokka is vendt i pistacie-krokant

Tre slags is af vores egen

så bliver det ikke bedre

Tre dejlige oste

fra Danmark samt tilbehør + 25,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.