Aftenkort

Køkkenet har åbent til aften mandag-torsdag fra kl. 18.00 til 20.00
samt fredag og lørdag fra kl.18.00 til 21.00
Nedenstående menukort gælder fra den 18. maj 2020 til 7. juni 2020.

Lette/Forretter

Moules

120,-

-med aioli

Oksecarpaccio

95,-

-med persillepesto, ristede pinjekerner basilikum og parmesan

Oksetatar

110,-

-rørt med kapers, tomat, sennep, cognac og krydret urter

Cæsar salat

75,-

-af romaine salat, parmesan og brødcroutoner

Hovedretter

Cæsar salat

185,-

-af romaine salat parmesan og brødcroutoner med grillet kylling

Oksetatar

200,-

-rørt med kapers, tomat, sennep, cognac, krydret urter
dertil pommes frites og grønsalat

Bøf bearnaise

295,-

-af ribeye (300g) med pommes frites

Wienerschnitzel

225,-

-med brasede kartofler, ærter, skysauce og dreng

Stegt flæsk

195,-

-med persillesovs, rødbeder, sennep, og kartofler

Helstegt rødspætte

215,-

-med persillesovs, grillet citron og kartofler

Moules frites

195,-

-med aioli

Jægerhusets cremet fiskesuppe

235,-

-med brødcroutoner og aioli

Desserter

Rabarbertrifli

68,-

-med havregrynscrumble

Gammeldags æblekage

68,-

-som vi kender den

Cremebrulêe

115,-

-med rabarbersorbet

Jordbær consomme

110,-

-med vaniljeparfait

Hyldeblomst panna cotta

100,-

-med gele af hyldeblomst og krokant

3 slags oste fra Unika

125,-

-med tilpasset tilbehør

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.