Aftenkort

Køkkenet har åbent til aften mandag til lørdag fra kl. 17.30 il 20.30
(Søndag har vi “kun” frokost)

Forretter

Laksetatar

120,-

med urter, indkogt balsamico, syltede rødløg, anis æbler og rugbrødschips

Hvide asparges

115,-

med friskpillet søkogte grønlandske rejer og tatarsauce

Hvidvinsdampet blåmuslinger

110,-

med urter og fløde

Rørt tatar

120,-

af oksekød med cognac, chili, estragon, sennep, salat og chips

Oksecarpaccio

115,-

med bagt parmesan, ristet hasselnødder og trøffel mayonnaise

Hovedretter

Helstegt rødtunge

245,-

med friteret kapers, hvide asparges, muslingesauce og nye kartofler

Stegt rødspættefilet

220,-

med ærtepuré, sauteret ærter, karamelliseret fløde og nye kartofler

Hvidvinsdampet blåmuslinger

200,-

med urter, fløde og pommes frites

Rørt tatar af oksekød

220,-

med cognac, chili, estragon, sennep, salat, chips og pommes frites

Grillet oksemørbrad

265,-

med grillet kejserhatte, brændt gulerodspuré, gulerodsfrits, brombærsauce og nye kartofler

Helstegt Kalveculotte

220,-

fra Grambogård med sauterede sommergrønt
med rødvinssauce og nye kartofler

Desserter

Creme brulée

100,-

med mocca is og ristede jordnødder

Jordbærgrød

92,-

med fløde og ristede mandler

3 slags af vores egen sorbet

100,-

så bliver det ikke bedre

Chokolade-trøffelkage

110,-

med pistacie krokant og blodappelsin sorbet

3 slags oste fra Unika

125,-

med syltede nødder og vores kiks

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.