Brunch/frokost selskab på Jægerhuset

  • Vores hjemmebagt rugbrød og lyst brød
  • Toast og Croissant
  • Pølser, bacon og røræg
  • Græsk yoghurt med mysli
  • Røget laks på salat og rygeost
  • Skaldyrssalat med tomat, citron og dild
  • Parmaskinke og Italienske pølser og oliven
  • Hvidløgsristede scampi rejer på ris og urter
  • Kyllingevinger med sød BBQ
  • Lun leverpostej med bacon og stegte champignon
  • Frikadeller med surt
  • 3 slags oste med syltet nødder og grovkiks
  • Pandekager med ahornsirup og marmelade
  • Brownies med hvid chokolade sne
  • Frisk frugt salat og mynte
  • Kaffe/the
  • To slags juice

Vi tilbyder brunch til selskaber på min. 25 personer a 325,- pr. kuvert.
Børn mellem 3-12 år: Halv pris
Børn ml. 0-2 år der skal dækkes op til og spise med koster 75,-

Lokalet har man fra kl. 11.00 (10.00) til 16.00.

Frokostbuffet 1

Første servering

Marineret tøndemodnet sild, rå løg og dild
Karrysild med æbler, kapers og løg
Jægerhusets hjemmerøget laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlandske rejer (i lage) med kogte æg og mayonnaise

Anden servering

Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Mørbradbøf med svampecreme og surt
Tarteletter med høns og jordskokker
Små grøntsagstærter med urtecreme

Og til slut

Tre slags oste med kompot og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade

Og naturligvis vores hjemmebagt lystbrød og rugbrød

325,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Frokostbuffet 2

Første servering

Rørt røget torske tatar med nedkogt balsamico og honning
Jægerhusets hjemmerøget laks med urtecreme og rugbrødscrumble
Friteret rødspætte i sprød salat og ærtepesto
Bresaola med vesterhavsost, tomatsalsa og ristede solsikkekerner
Hjemmebagt brød

Anden servering

Bagt ung hane fyldt med citron og persille
Langtidsstegt kalvecuvette med rosmarin og hvidløg dertil rødvinssauce
Timian stegte kartofler med soltørret tomat
Sauté af årstidens grøntsager
Broccolisalat med tørret tranebær og ristede pinjekerner
Mormorsalat efter årstiden

Og til slut

Tre oste med kompot og hjemmebagt kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade
Tærte efter årstiden med tilbehør

385,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Ønsker I tallerkenanrettet frokost selskab, kan der vælges fra vores selskabsretter herunder. Gælder ved min. 15 kuverter.

Efterår/Vinter

Forretter

Hokkaido suppe

100,-

med grillet chorizo, græskarkerner, chips af græskar og persilleolie

Stegt torsk

120,-

med kartoffelpuré, hollandaise og crunch

Friteret rødreje

125,-

med æggeblomme sauce, mango chutney, lime, chili og kørvel/koriander

Gravad vildsvin

130,-

med luftig hybenmayo, rugbrødscrumble, syltede bolsjebeder og havtorns kompot

Laks 36°

135,-

med rødbedepuré, ristede hasselnødder, dild flager og porrestøv

Stegt kammusling

145,-

med jordskokcreme, ristet kejserchips, dildolie og stedmoder

Hovedretter

Øl-braiseret svinekæber

220,-

med krydret mos, sauteret svampe og skalotteløg, glaseret rodfrugter og sauce lavet på braiserlage

Farseret vagtel

225,-

med kartoffel/pastinak mos, figen, smørstegte kantareller og brombær sauce

Kalveculotte i brud

225,-

med pastinak puré, smørstegte gulerødder, ristede svampe, pommes anna og rødvinssauce

Grillet kaninlår

235,-

med vildt risotto, kantareller, springløg, blåbær og stegt endive

Grillet flat iron steak

245,-

med glaseret rødløg, stegt grønkål, gorgonzola, pommes macaire

Krydderurtmarineret lammekrone

265,-

med marsala glace, pommes anna og sauteret årstidens grønt

Desserter

Citron fromage

100,-

med hvid chokolade og knas

Passions panna cotta

105,-

med pistacie crunch og mørk chokolade sne

Kokos is

110,-

med ananas-mango puré, ristet kokos og syltede ananas

Pære Belle Helene

110,-

ala Jægerhuset

Citron tærte

115,-

med brændt marengs, karamel og lakrids

Nøddeflager

125,-

med hvid chokolademousse, gel af havtorn og syltede skovbær

Forår/Sommer

Forretter

Stegt mørksej

120,-

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Carpaccio

125,-

med citronmayo, dehydreret æggeblomme, mizuna, ristede græskarkerner og vesterhavs ost.

Rimet laks

130,-

med syltede skalotteløg, peberrods sne, salturt og kørvel chips

Rørt taskekrabbe

135,-

med grape, persille, friteret kapers, syltede tomater og agurk

Brændt jomfruhummer

140,-

med muslingesauce og stenbiderrogn

Pighvar ceviche

145,-

med chili, koriander, lime, rødløg og avocado

Hovedretter

Farseret perlehøne

220,-

med ristet kejserhat, grillet asparges, pommes duchess og estragon sauce

Langtidsstegt gris

225,-

med selleri, brændt løgpure, æble, kalvesky og små kartofler slynget i smør og urter

Grillet bøf af oksefilet

245,-

med timian og hvidløg, brændt blomkålspuré, ristet kejserhat, knust kartoffelkompot, timian sauce toppet med gulerods frit

Oksetournados

255,-

med grillet asparges, rødbedepuré , gule beder, bordelaise og små danske kartofler vendt i muskat, smør og persille

Kalvemørbrad

265,-

i persillefrakke med morkel puré, havtorn kompot, grillet forårsløg, peber sauce og små ristede kartofler

Sommerråbuk

275,-

i brødcruton med brunet springløg, gulerodspuré, rabarberkompot, nye danske kartofler og vildt sauce

Desserter

Klassisk creme brulee

110,-

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter.

Praliné

115,-

med hindbær is, crunch af krokant med sukker ristede hasselnødder toppet med vaniljeskum

Små tynde pandekager

120,-

i lag af karamel, hvid chokolademousse, frisk frugt toppet med salt karamel is

Rabarber consommé

120,-

med hvid chokolade mousse, vanilje is, rabarber kompot og hvid chokolade sne

Chokolade trøffelkage

115,-

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Dessert tallerken

145,-

med creme brulée, hyldeblomst panna cotta, citron tærte med brændt marengs og chokolade fondant

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.