Brunch/frokost selskab på Jægerhuset

  • Vores hjemmebagt rugbrød og lyst brød
  • Toast og Croissant
  • Pølser, bacon og røræg
  • Græsk yoghurt med mysli
  • Røget laks på salat og rygeost
  • Skaldyrssalat med tomat, citron og dild
  • Parmaskinke og Italienske pølser og oliven
  • Hvidløgsristede scampi rejer på ris og urter
  • Kyllingevinger med sød BBQ
  • Lun leverpostej med bacon og stegte champignon
  • Frikadeller med surt
  • 3 slags oste med syltet nødder og grovkiks
  • Pandekager med ahornsirup og marmelade
  • Brownies med hvid chokolade sne
  • Frisk frugt salat og mynte
  • Kaffe/the
  • To slags juice

Vi tilbyder brunch til selskaber på min. 25 personer a 325,- pr. kuvert.
Børn mellem 3-12 år: Halv pris
Børn ml. 0-2 år der skal dækkes op til og spise med koster 75,-

Lokalet har man fra kl. 11.00 (10.00) til 16.00.

Frokostbuffet 1

Første servering

Marineret tøndemodnet sild, rå løg og dild
Karrysild med æbler, kapers og løg
Jægerhusets hjemmerøget laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlandske rejer (i lage) med kogte æg og mayonnaise

Anden servering

Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Mørbradbøf med svampecreme og surt
Tarteletter med høns og jordskokker
Små grøntsagstærter med urtecreme

Og til slut

Tre slags oste med kompot og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade

Og naturligvis vores hjemmebagt lystbrød og rugbrød

325,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Frokostbuffet 2

Første servering

Rørt røget torske tatar med nedkogt balsamico og honning
Jægerhusets hjemmerøget laks med urtecreme og rugbrødscrumble
Friteret rødspætte i sprød salat og ærtepesto
Bresaola med vesterhavsost, tomatsalsa og ristede solsikkekerner
Hjemmebagt brød

Anden servering

Bagt ung hane fyldt med citron og persille
Langtidsstegt kalvecuvette med rosmarin og hvidløg dertil rødvinssauce
Timian stegte kartofler med soltørret tomat
Sauté af årstidens grøntsager
Broccolisalat med tørret tranebær og ristede pinjekerner
Mormorsalat efter årstiden

Og til slut

Tre oste med kompot og hjemmebagt kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade
Tærte efter årstiden med tilbehør

385,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Ønsker I tallerkenanrettet frokost selskab, kan der vælges fra vores selskabsretter herunder. Gælder ved min. 15 kuverter.

Forretter

Friteret svamperisottokugler

115,-

med sprød salat, balsamico og syltede grønne tomater

Laks 36°

125,-

med skilt kærnemælk, ærteskud, ærtepure og friteret rispapir

Gravad vildsvin

130,-

med cumberlandsauce, syltede rødløg og brændte nødder

Jægerhusets hjemmerøget laksetatar

135,-

urter, balsamico, anis syltede æbler, rødløg og rugbrødschips

Rimmet kammusling

135,-

med jordskokpuré, asparges og ærteskud

Stegt pighvar

155,-

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Pillet taskekrabbe

165,-

med limemayo, friteres kapers, persille, dild, agurk i hvidvinslage, små drænet tomater, grillet avocado og rugbrødscrumble

Foie gras terrine

185,-

med sky af Sauterne, æbler og ristet toast

Pocheret king crab

275,-

med baerii caviar og ramsløgsmayo

Brændt jomfruhummerhale

280,-

med muslingesauce og stenbiderrogn

Hovedretter

Kalveculotte i brud

220,-

med pastinakpuré, smørstegte gulerødder, svampe sauté, kartoffelkompot og rødvinssauce

Ungehanebryst

225,-

med sprødt skind, gulerodstimbale, friteret gulerødder, skysauce og pommes anna

Langtidsstegt oksefilet

230,-

med puré af kålrabi, stegt porre, smørstegt morkler, æblekompot, stegt polenta og rødvinssauce

Farseret perlehøne

230,-

med grønne ærter, pommes madeira, saltbagt selleri og estragon sauce

Stegt rødfisk

230,-

med fiske fumé, grilles asparges, auberginepuré og dild kartofler

Farseret vagtel

235,-

med haricotverts i pancetta med grillet spinat, pommes anna, friseé, porrepuré og sherry sauce

Sommerråbuk i brødcruton

270,-

med brunet springløg, gulerodspuré, rabarberkompot, nye danske kartofler og vildtsauce

Grillet oksetournados

275,-

med hvidløg/timian edamame bønner, cherrytomat på stilk, pommes anna og bordelaise sauce

Helstegt krondyr

275,-

med tomatsalsa, grillet forårsløg, nøddestegte kartofler og kantarel sauce

Kalvemørbrad

275,-

i persillefrakke med morkelpuré, havtorn kompot, grillet skalotteløg, rosmarin sauce og små ristede kartofler

Desserter

Citronfromage

100,-

med hvid chokolade og knas

Passions panna cotta

100,-

med pistacie crunch og mørk chokolade sne

Citron tærte

115,-

med brændt marengs, lakrids og karamel

Profiteroles

115,-

fyldt med nougatmousse og chokoladeganache, serveres med vaniljeis og chokoladesauce

Fragilité roulade

115,-

med appelsinnougatcreme og vaniljeis

Klassisk creme brulêe

115,-

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter

Chokolade trøffelkage

115,-

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Praliné

120,-

med hindbæris, crunch af krokant med sukker ristede hasselnødder og vaniljeskum

Nøddeflager

120,-

med hvid chokolademousse, gel af havtorn og syltede bær

Rabarber i variation

125,-

med hvid chokolade og tuilles

Dessert tallerken

145,-

med creme brulêe, pandekageterrin, rabarber consommé, citronbombe og is

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.