Brunch/frokost selskab på Jægerhuset

  • Vores hjemmebagt rugbrød og lyst brød
  • Toast og Croissant
  • Pølser, bacon og røræg
  • Græsk yoghurt med mysli
  • Røget laks på salat og rygeost
  • Skaldyrssalat med tomat, citron og dild
  • Parmaskinke og Italienske pølser og oliven
  • Hvidløgsristede scampi rejer på ris og urter
  • Kyllingevinger med sød BBQ
  • Lun leverpostej med bacon og stegte champignon
  • Frikadeller med surt
  • 3 slags oste med syltet nødder og grovkiks
  • Pandekager med ahornsirup og marmelade
  • Brownies med hvid chokolade sne
  • Frisk frugt salat og mynte
  • Kaffe/the
  • To slags juice

Vi tilbyder brunch til selskaber på min. 25 personer a 325,- pr. kuvert.
Børn mellem 3-12 år: Halv pris
0-2 år: gratis

Lokalet har man fra kl. 11.00 (10.00) til 16.00.

Frokostbuffet 1

Første servering

Marineret tøndemodnet sild, rå løg og dild
Karrysild med æbler, capers og æg
Røget laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlandske pil selv rejer, som er søkogte og med mayo

Anden servering

Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Mørbradbøf med svampecreme og surt
Tarteletter med høns og jordskokker
Grøntsags tærte med sauce verte

Og til slut

To slags danske oste med syltede nødder
Gammeldags frugtsalat

315,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: Halv pris

Frokostbuffet 2

Første servering

Carpaccio di bresaola e parmigiano
Røget laks med urtecreme
Friteret rødspætte i sprød salat og ærtepesto
Jomfruhummerbisque med urter

Anden servering

Ung hane fyldt med citron og persille
Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin og hvidløg dertil rødvinssauce
Små kartofler vendt i persille og løg
Bagte rødder med pære
Sprød quiche med spinat og svampe
Bagt aubergine salat med cherrytomat og dressing

Og til slut

Tre danske oste med syltende nødder og hjemmebagt kiks
Gammeldags frugtsalat
Æbletærte med crumble og kanelcreme

385,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: Halv pris

Forretter

Hvidvinsdampet pighvar

145,-

med æble beurre blanc, ristede nødder, dildolie og friske urter

Laks 36°

135,-

spinatpuré, dild sauce og urtehave

Røget laksetatar

120,-

med ramsløg creme, pulveriseret fiskeskind og dild

Dampet asparges

Dagspris

med sauce mousseline og et drys af fjordrejer

Røget fasan

115,-

med kastanjepuré, syltede bolchebeder, asparges crudité og cumberland sauce

Gravad vildtsvinryg

130,-

med luftig hybenmayo, bitter salat og karamelliseret pære

Confit af kylling

125,-

med agurk, sprødt skind og hønsecreme

Rørt oksetatar

120,-

med blomsterkapers, syltede agurk og dehydreret æggeblomme

Hovedretter

Kalveculotte

225,-

med nye gulerødder, ristede svampe, pommes anna og rødvinssauce

Farseret perlehøne

195,-

med gulerodspuré, smør pocheret asparges, gulerods frit, pommes duchess og estragon sauce

Langtidsstegt gris

220,-

med selleri, brændt løgpuré, æble og kalvesky med nye kartofler slynget i urter

Krydderurt marineret lammekrone

255,-

med marsala glace, pommes anna og sauteret årstidens grønt

Sommerråbuk medaljon

275,-

med pancetta, brunet springløg, ristet kejserhatte, vild sauce og nye asparagus kartofler vendt i muskatnød og urter

Grillet oksefilet

245,-

med timian og hvidløg, brændt blomkål pure, ristede kartofler, timian sauce og gulerods frit

Desserter

Rabarber consommé

115,-

med variation af rabarber

Chokolade trøffelkage

110,-

med blodappelsin sorbet, karamel tvill og citron sne

Citron fromage

120,-

med vaniljeparfait, broken gel lavet på mynte og krystaliseret citron

Vanilje crème brûlée

115,-

med citron sorbet

Jordbær

125,-

med jordbærsorbet, creme anglaise og krystaliseret hvid chokolade

Gourmande dessert tallerken

165,-

Bær consommé, hyldeblomst panna cotta, kaffe crème brûlée, chokolade trøffelkage vendt i krokant og citron tærte med brændt marengs

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.