Bryllup på Jægerhuset

Herunder finder I vores bryllupspakker samt menuforslag. I er selvfølgelig velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.

Bryllupspakke 1 - Standardpakke

1095,- pr. person

Denne pakke inkluderer
Ankomst kl. 18.00 til velkomstdrink
Tre retters sæson menu (se forslag)
Husets hvidvin, rødvin og dessertvin
Kaffe/the og avec
Blød bar til kl. 03.00
Natmad
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Festen starter med husets velkomstdrink ca. kl. 18.00
Efter velkomstdrink, går I til bords hvor I får serveret tre retters menu efter sæsonen.
Kaffe og the, serveres typisk i pejsestuen sammen med en cognac, grand marnier eller Baileys.
Baren bliver åbnet efter kaffen, med blød bar hvor der vil stå Tuborg, Classic, diverse sodavand og husets vine.

Ønskes spiritus: Gin, vodka, whisky, lys og mørk rom, etc. er der et tillæg på 85,- pr person.
Natmaden bliver serveret når I ønsker det.
Slut kl. 03.00

Der er overtid fra kl. 23.00 til 03.00 + en times rengøring 850 kr. i timen, 4250 kr. i alt.
Ønsker man at forsætte efter kl. 03.00 forsætter overtid med 1500,- i timen + forbrug af baren og én times rengøring.

Chips og chokolade, er man velkommen til selv at medbringe.
Bryllupskage kan medbringes for 25,- per person.

Bryllupspakke 2 - Luksuspakke

1395,- pr. person

Denne pakke inkluderer
Ankomst kl. 18.00 til champagne & appetizer
Tre retters festmiddag (se festmenuer)
Hvidvin, rødvin og dessertvin tilpasset menuen
Kaffe/the, avec & hertil chokolade
Bar med øl, vand, vin og spiritus til kl. 03.00
Natmad

Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Festen starter med champagne og appetizers ca. kl. 18.00.
Herefter går I til bords hvor I får serveret en tre retters festmiddag med dertilhørende lækre vine.
Kaffe og the, serveres typisk i pejsestuen sammen med en cognac, grand marnier eller Baileys.
Baren bliver åbnet efter kaffen, med blød bar hvor der vil stå Tuborg, Classic, diverse sodavand og husets vine.

Natmaden bliver serveret når I ønsker det.
Slut kl. 03.00

Der er overtid fra kl. 23.00 til 03.00 + en times rengøring 850 kr. i timen, 4250 kr. i alt.
Ønsker man at forsætte efter kl. 03.00 forsætter overtid med 1500,- i timen + forbrug af baren og én times rengøring.

Chips og chokolade, er man velkommen til selv at medbringe.
Bryllupskage kan medbringes for 25,- per person.

Ønsker I at holde heldags bryllup i smukke omgivelser, tilbyder vi nu at brylluppet kan stå hele dagen på Jægerhuset.

Bryllupspakke 3 - Heldagsarrangement

1895,- pr. person (min. 60 personer)

Denne pakke inkluderer
Reception med snack/tapas buffet i 3 timer (fx. kl. 13-16)
Drikkevarer øl, vin og vand
En tur med Baadfarten*, inkl. drikkevarer
-
Champagne & appetizer
Tre retters festmiddag*
Vine tilpasset menuen
Kaffe/the, avec & chokolade
Bar med øl, vand, vin og spiritus til kl. 03.00
Natmad

Der er overtid fra kl. 23.00 til 03.00 + en times rengøring 850 kr. i timen, 4250 kr. i alt.
Ønsker man at forsætte efter kl. 03.00 forsætter overtid med 1500,- i timen + forbrug af baren og én times rengøring.

Bryllupskage kan medbringes for 25,- per person

*Kun muligt i Baadfartens sæsonåbning 1. maj til 30. september 2019.

Ekstra kuverter til receptionen

500,- pr. person

Forår/Sommer

Forretter

Stegt mørksej

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Carpaccio

med citronmayo, dehydreret æggeblomme, mizuna, ristede græskarkerner og vesterhavs ost.

Rimet laks

med syltede skalotteløg, peberrods sne, salturt og kørvel chips

Hovedretter

Farseret perlehøne

med ristet kejserhat, grillet asparges, pommes duchess og estragon sauce

Langtidsstegt gris

med selleri, brændt løgpure, æble, kalvesky og små kartofler slynget i smør og urter

Grillet bøf af oksefilet

med timian og hvidløg, brændt blomkålspuré, ristet kejserhat, knust kartoffelkompot, timian sauce toppet med gulerods frit

Desserter

Små tynde pandekager

i lag af karamel, med chokolademousse, frisk frugt toppet med salt karamel is.

Praline

med hindbær is, crunch af krokant med sukkerristet hasselnødder toppet med vaniljeskum

Klassisk cremebrulêe

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter.

Efterår/Vinter

Forretter

Friteret rødreje

med æggeblomme sauce, mango chutney, lime, chili og kørvel/koriander

Hokkaido suppe

med grillet chorizo, græskarkerner, chips af græskar og persilleolie

Stegt torsk

med kartoffelpuré, hollandaise og crunch

Hovedretter

Farseret vagtel

med kartoffel/pastinak mos, figen, smørstegte kantareller og brombær sauce

Øl-braiseret svinekæber

med krydret mos, sauteret svampe og skalotteløg, glaseret rodfrugter og sauce lavet på braiserlage

Kalveculotte i brud

med pastinak puré, smørstegte gulerødder, ristede svampe, pommes anna og rødvinssauce

Desserter

Citron fromage

med hvid chokolade og knas

Kokos is

med ananas-mango puré, ristet kokos og syltede ananas

Passions panna cotta

med pistacie crunch og mørk chokolade sne

Forår/Sommer

Forretter

Brændt jomfruhummer

med muslingesauce og stenbiderrogn

Pighvar ceviche

med chili, koriander, lime, rødløg og avocado

Rørt taskekrabbe

med grape, persille, friteret kapers, syltede tomater og agurk

Hovedretter

Sommerråbuk i brødcruton

med brunet springløg, gulerodspuré, rabarber kompot, nye danske kartofler og vildt sauce

Oksetournados

med grillet asparges, rødbedepure , gule beder, bordelaise og små danske kartofler vendt i muskat, smør og persille

Kalvemørbrad i persillefrakke

med morkel puré, havtornkompot, grillet forårsløg, peber sauce og små ristede kartofler

Desserter

Rabarber consommé

med hvid chokolade mousse, vanilje is, rabarber kompot og hvid chokolade sne

Chokolade trøffelkage

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Dessert tallerken

med creme brulêe, hyldeblomst panna cotta, citron tærte med brændt marengs og chokolade fondant

Efterår/Vinter

Forretter

Stegt kammusling

med jordskokcreme, ristet kejserchips, dildolie og stedmoder

Gravad vildsvin

med luftig hybenmayo, rugbrødscrumble, syltede bolsjebeder og havtornkompot

Laks 36°

med rødbedepuré, ristede hasselnødder, dild flager og porrestøv

Hovedretter

Krydderurt marineret lammekrone

med marsala glace, pommes anna og sauteret årstidens grønt

Grillet kaninlår

med vildt risotto, kantareller, springløg, blåbær og stegt endive

Grillet flat iron steak

med glaseret rødløg, stegt grønkål, gorgonzola, pommes macaire

Desserter

Citron tærte

med brændt marengs, karamel og lakrids

Pære Belle Helene

á la Jægerhuset

Nøddeflager

med hvid chokolademousse, gel af havtorn og syltede skovbær

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.