Bryllup på Jægerhuset

Herunder finder I vores bryllupspakker samt menuforslag. I er selvfølgelig velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.

Bryllupspakke 1 - Standardpakke

1095,- pr. person

Denne pakke inkluderer
Ankomst kl. 18.00 til velkomstdrink
Tre retters menu (se forslag)
Husets hvidvin, rødvin og dessertvin
Kaffe/the og avec
Blød bar til kl. 03.00
Natmad
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Festen starter med husets velkomstdrink ca. kl. 18.00
Efter velkomstdrink, går I til bords hvor I får serveret en tre retters menu.
Kaffe og the, serveres typisk i pejsestuen sammen med en cognac, grand marnier eller Baileys.
Baren bliver åbnet efter kaffen, med blød bar hvor der vil stå Tuborg, Classic, diverse sodavand og husets vine.

Ønskes spiritus: Gin, vodka, whisky, lys og mørk rom, etc. er der et tillæg på 85,- pr person.
Natmaden bliver serveret når I ønsker det.
Slut kl. 03.00

Der er overtid fra kl. 23.00 til 03.00 + en times rengøring 850 kr. i timen, 4250 kr. i alt.
Ønsker man at forsætte efter kl. 03.00 forsætter overtid med 1500,- i timen + forbrug af baren og én times rengøring.

Chips og chokolade, er man velkommen til selv at medbringe.
Bryllupskage kan medbringes for 25,- per person.

Bryllupspakke 2 - Luksuspakke

1395,- pr. person

Denne pakke inkluderer
Ankomst kl. 18.00 til champagne & appetizer
Tre retters festmiddag (se festmenuer)
Hvidvin, rødvin og dessertvin tilpasset menuen
Kaffe/the, avec & hertil chokolade
Bar med øl, vand, vin og spiritus til kl. 03.00
Natmad

Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Festen starter med champagne og appetizers ca. kl. 18.00.
Herefter går I til bords hvor I får serveret en tre retters festmiddag med dertilhørende lækre vine.
Kaffe og the, serveres typisk i pejsestuen sammen med en cognac, grand marnier eller Baileys.
Baren bliver åbnet efter kaffen, med blød bar hvor der vil stå Tuborg, Classic, diverse sodavand og husets vine.

Natmaden bliver serveret når I ønsker det.
Slut kl. 03.00

Der er overtid fra kl. 23.00 til 03.00 + en times rengøring 850 kr. i timen, 4250 kr. i alt.
Ønsker man at forsætte efter kl. 03.00 forsætter overtid med 1500,- i timen + forbrug af baren og én times rengøring.

Chips og chokolade, er man velkommen til selv at medbringe.
Bryllupskage kan medbringes for 25,- per person.

Ønsker I at holde heldags bryllup i smukke omgivelser, tilbyder vi nu at brylluppet kan stå hele dagen på Jægerhuset.

Bryllupspakke 3 - Heldagsarrangement

1895,- pr. person (min. 60 personer)

Denne pakke inkluderer
Reception med snack/tapas buffet i 3 timer (fx. kl. 13-16)
Drikkevarer øl, vin og vand
En tur med Baadfarten*, inkl. drikkevarer
-
Champagne & appetizer
Tre retters festmiddag (se festmenu forslag)
Vine tilpasset menuen
Kaffe/the, avec & chokolade
Bar med øl, vand, vin og spiritus til kl. 03.00
Natmad

Der er overtid fra kl. 23.00 til 03.00 + en times rengøring 850 kr. i timen, 4250 kr. i alt.
Ønsker man at forsætte efter kl. 03.00 forsætter overtid med 1500,- i timen + forbrug af baren og én times rengøring.

Bryllupskage kan medbringes for 25,- per person

*Kun muligt i Baadfartens sæsonåbning 1. maj til 30. september 2019.

Ekstra kuverter til receptionen

500,- pr. person

Forretter

Laks 36°

med skilt kærnemælk, ærteskud, ærtepure og friteret rispapir

Gravad vildsvin

med cumberlandsauce, syltede rødløg og brændte nødder

Friteret svamperisottokugler

med sprød salat, balsamico og syltede grønne tomater

Hovedretter

Unghanebryst

med sprødt skind, gulerodstimbale, friteret gulerødder, skysauce og pommes anna

Stegt rødfisk

med fiske fumé, grilles asparges, auberginepuré og dild kartofler

Kalveculotte i brud

med pastinakpuré, smørstegte gulerødder, svampe sauté, kartoffelkompot og rødvinssauce

Desserter

Klassisk cremebrulêe

med kaffeis, crunch af ristede jordnødder og friske urter

Chokolade trøffelkage

med blodappelsinsorbet, pistacie krokant og tørret hindbær

Rabarber i variation

med hvid chokolade og tuilles

Forretter

Pocheret king crab

med baerii caviar og ramsløgsmayo

Brændt jomfruhummerhale

med muslingesauce og stenbiderrogn

Stegt pighvar

med ærter, selleri, ristede mandler og ærteskud

Hovedretter

Sommerråbuk i brødcrouton

med brunet springløg, gulerodspuré, rabarberkompot, nye danske kartofler og vildtsauce

Kalvemørbrad

i persillefrakke med morkelpuré, havtorn kompot, grillet skalotteløg, rosmarin sauce og små ristede kartofler

Farseret vagtel

med haricotverts i pancetta med grillet spinat, pommes anna, friseé, porrepuré og sherry sauce

Desserter

Praliné

med hindbæris, crunch af krokant med sukker ristede hasselnødder og vaniljeskum

Profiteroles

fyldt med nougatmousse og chokoladeganache, serveres med vaniljeis og chokoladesauce

Desserttallerken

med creme brulee, pandekage terrin, rabarberconsommé, citronbombe og is

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.