Frokostkort

Køkkenet har åbent til frokost hver dag fra kl. 12.00 til 16.00
Nedenstående menukort gælder fra den 1. april 2019

Stegt kalvelever

125,-

fra ung kalv med blødeløg, surt og brun sauce

Hønsesalat

115,-

på brioche brød med ristede svampe og sprød bacon

Kartoffelmad

115,-

med hønsesalat, ristede svampe og sprød bacon

Kartoffelmad

98,-

med mayonnaise og ristede løg

Skinke

120,-

med spejlæg og bløde løg

Roastbeef af okse

130,-

med pickles, spejlæg og bløde løg

Pariserbøf (let stegt)

145,-

(let stegt) med rå løg, kapers, pickles, rødbeder, peberrod og æggeblomme

Klassisk oksetatar

125,-

med friskhøvlet peberrod og æggeblomme

Løvemad

125,-

med kaviar, løg og æggeblomme

Mørbradbøf

120,-

med bløde løg og agurkesalat

Mørbradbøf

130,-

med svampe a la creme og bacon

Æggekage (1 person)

135,-

med kartofler, tomat, bacon, purløg og sennep (tilberedning 20 min.)

Æggekage (2 personer)

215,-

med kartofler, tomat, bacon, purløg og sennep

Marieneret tønde modnede sild

79,-

med løg, kapers, tomat og dild

Karrysild

84,-

med kapers, løg, æg, baconknas og æble

Christiansø sild

86,-

med rødløg og kapers

Dagens sildeanretning

169,-

med tre slags sild efter køkkenets valg, hertil garniture

Sardiner i tomat

92,-

på smørristet brød med løg, kapers og mayonnaise

Sol over Jægerhuset

135,-

Røget bornholmersild med rygeostecreme, agurk, radiser, purløg og rødløg

Sol over Gudhjem

135,-

Røget bornholmersild med radiser, purløg og æggeblomme

Hjemmerøget laks

128,-

på lyst brød dertil røræg med trøffelolie og purløg

Hjemmerøget laks

135,-

med sennepskartofler og urter

"En Dansker"

128,-

smørstegt rødspættefilet med mayonnaise, rejer og citron

"En Svensker"

128,-

smørstegt rødspættefilet med remoulade, rejer og citron

Stjerneskud

155,-

med dampet og friteret rødspættefilet, rød og hvid mayonnaise, rejer og kaviar serveres på smørristet franskbrød.

Jægerhusets stjerneskud

178,-

med hjemmerøget laks

Røget ål

140,-

med røræg og purløg

Skaldyrssalat

115,-

med surimi, hummer, rejer og lakserogn

"Gammel ost"

98,-

på rugbrød med fedt, sky, løg og mørk rom

Gorgonzola

105,-

på smørristet rugbrød, rødløg og æggeblomme

3 slags oste fra Unika

120,-

med syltede valnødder, kompot og kiks

Gammeldags æblekage

72,-

Rabarbertrifli

72,-

Kransekage konfekt

32,-

3 stk

Hjemmelavet cookie

25,-

Hjemmelavet kokostop

25,-

1 stk

Frokost anretning (serveres over 2 gange)

225,-

Marineret tønde modnede sild med løg, kapers, tomat og dild.
Smørstegt rødspættefilet med citron og remoulade.
Koldrøget laks med purløgscreme.
-
Hønsesalat med ristede svampe og sprød bacon.
Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat.
Ost med syltede valnødder og kiks.

Fiske anretning (serveres 1 gang)

215,-

Stegt sild med rødløg, kapers og creme fraiche
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmerøget laks med purløgscreme
Skalddyrssalat med surimi, hummer, rejer og lakserogn

Stor frokost anretning (serveres over 3 gange)

275,-

Marineret tøndemodnet sild med løg, kapers, tomat og dild
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Røget laks med purløgscreme
Skalddyrssalat med surimi, hummer, rejer og lakserogn
-
Hønsesalat med ristede svampe og bacon
Mørbrad bøf med blødeløg
Lun leverpostej med ristede svampe, agurkesalat, bacon og rødbeder
-
Gammeldags æblekage eller ”Gammelost” på rugbrød med fedt, sky, løg og mørk rom

Ønskes røget ål med røræg og purløg til anretningen, kan dette tilkøbes for 55,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.