JULEANRETNING

355,-

(Serveres over tre gange)

MARINEREDE SILD med karrysalat, løg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron

HØNSESALAT med bacon og karse
STEGT ANDEBRYST med æble/sveske kompot
RIBBENSTEG med rødkål og surt

RISALAMANDE med lun kirsebærsauce

STOR JULEANRETNING

495,-

(serveres over fire gange, min to personer)

3 SLAGS SILD med lækkert tilbehør

RØGET ÅL med røræg og purløg
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron

HØNSESALAT med bacon, æbler og karse
STEGT ANDEBRYST med æble/sveske kompot
RIBBENSTEG med rødkål og surt
HJEMMELAVET KALVEPOSTEJ med rødbeder, agurkesalat, bacon og karse

TO DEJLIGE DANSKE OSTE med kvædekompot og knækbrød
RISALAMANDE med lun kirsebærsauce