Skip to main content

Fra d. 19. November
JUL PÅ
JÆGERHUSET

Jægerhuset
Åben alle dage i december
fra d. 1. december til d. 22. december
Lukket d. 23. og 24. december
Julebuffet d. 25 og 26. december
Frokost a la carte d. 27 og 28. december
Nytårsbuffet d. 3. januar og 4. januar

MARINERET SILD

120,-

med karrysalat, rødløg, kapers og smilende æg

SAFRAN SILD

120,-

af kryddersild med rødløg, blomster kapers,
rørt creme fraiche og urter

JÆGERHUSETS STEGTE SILD

125,-

med sennep og dild serveres med kapers og løg

SNAPSEMAD

125,-

af kryddersild, kartofler, æg, mayonnaise, løg og urter

KOLDRØGET FÆRØSK LAKS

155,-

med røræg, purløg på ristede lystbrød

VORES EGEN GRAVAD LAKS

165,-

af færøsk laks med rævesauce og masser af dild

RØGET ÅL

215,-

med røræg og masser af purløg

ÆG OG REJER

135,-

med friskpillede søkogte grønlandske rejer,
mayonnaise, ørredrogn og dild

SKALDYRSALAT MED ØRREDROGN

155,-

med krebsehaler, surimi, rejer, og grønne asparges

SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET

160,-

med remoulade, citron og dild

SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET MED REJER

165.-

mayonnaise, citron og dild

SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET MED SKALDYRSALAT

175.-

med krebsehaler, surimi, rejer, grønne asparges og ørredrogn

KARTOFFELMAD MED BACON

135,-

med stegte svampe, rødløg, mayonnaise og karse

HØNSESALAT

135,-

på ristet brød med stegte svampe, estragon, bacon, og karse

ANDERILETTE PÅ RISTEDE BRØD

135,-

med rørt sennep, cornichoner, syltede løg og purløg

LUN KALVELEVERPOSTEJ

140,-

med ristede svampe, bacon, agurkesalat og rødbeder

RIBBENSTEG

155,-

med rødkål og agurkesalat

ÆBLEFLÆSK

150,-

af æbler, stegt flæsk, løg og purløg

KLASSISK TATAR

150,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

CHEFENS TATAR

195,-

tatar af okse, tatar af rørt røget ål med purløg, æggeblomme og karse

PARISERBØF (let stegt)

195,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

på fedt med sky, løg og rom

VESTERHAVSOST

125,-

Lagret komælksost fra det danske mejeri Thise, på ristede brød, med øl sirup og syltede valnødder

GORGONZOLA

155,-

på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg

OSTETALERKEN

165,-

med kompot, nødder og knækbrød

BONDEPIGE MED SLØR

92,-

med rugbrød-nødderasp, flødeskum og ribsgelé

GÂTEAU MARCEL

115,-

med saltkaramel

RIS A LA MANDE

115,-

med ristede mandler og lun kirsebærsauce

TARTE TATIN

145,-

lun æbletærte med vaniljeparfait

LUN KRANSEKAGE

85,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

295,-

MARINERET SILD med karrysalat, rødløg og kapers
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og purløg
GRAVAD LAKS med rævesauce og dild
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron

JULEANRETNING (Serveres over fire gange)

435,-

JÆGERHUSET LUN STGTE SILD med sennep og dild
ooOoo
GRAVAD FÆRØSK LAKS med rævedressing
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
ooOoo
RIBBENSTEG med rødkål og agurkesalat
LUN KALVELEVERPOSTEJ med bacon og syltede rødbede
JULEMEDISTER lavet med timian og æbler dertil grønlangkål
ooOoo
RIS A LAMANDE med ristede mandler og lun kirsebærsauce

DET STOR JULEBORD SERVERERET PÅ FADE OG I SKÅLE

625,-

(Min 4 gæster, fire serveringer)

MARINERET SILD med løg, kapers, tomat og dild
KARRYSILD af kryddersild med kapers, æbler, rødløg og smilende æg
JÆGERHUSETS LUN STGTE SILD med sennep og dild
ooOoo
GRAVAD FÆRØSK LAKS med rævedressing
RØGET ÅL med røræg og purløg
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
ooOoo
RIBBENSTEG med rødkål og agurkesalat
LUN KALVELEVERPOSTEJ med bacon og syltede rødbede
JULEMEDISTER lavet med timian og æbler dertil grønlangkål
HØNSESALAT med bacon, stegte svampe og karse
ooOoo
TO SLAGS OSTE med kompot og syltede nødder
RISALAMANDE med ristede mandler og lun kirsebærsauce