KONFIRMATION 2019

Vi har få ledige datoer tilbage i 2019. Se kalender nedenfor.

På Jægerhuset kan du holde konfirmationsfest til frokost mellem 12-16.30 eller til aften fra kl. 18 til festen slutter.

Følgende lokaler kan bookes:

“Stuen” som rummer op til 46 personer
“Restaurant + Pejsestue” som rummer 40-64 personer.
Hele huset kan selvfølgelig også bookes, hvis I er mere end 65 personer.

Maj 2019

Lørdag 4. maj – FULDT OPTAGET
Søndag 5. maj – Ledig til aften.

Lørdag 11. maj – Ledig til aften i “Restaurant + Pejsestue”.
Søndag 12. maj – FULDT OPTAGET

Fredag (St. Bededag) 17. maj – FULDT OPTAGET (venteliste)
Lørdag 18. maj – FULDT OPTAGET (venteliste)
Søndag 19. maj – Ledig til aften

Lørdag 25. maj – Ledig til frokost i “Stuen”
Søndag 26. maj – FULDT OPTAGET

Torsdag (Kr. Himmelfartsdag) 30. maj –   Ledig til aften i “Restaurant + Pejsestue”.
Fredag 31. maj – Ledig begge lokaler hele dagen.

Juni 2019

Lørdag 1. juni – FULDT OPTAGET

Søndag 2. juni – Ledig begge lokaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS! Datoerne er sidst opdateret den 11. januar 2019, kl. 15.15.

Skal du ikke holde fest på nogen af ovenstående datoer eller har du en forespørgsel på dato flere år frem?

Så kontakt os i formularen nedenfor eller send en mail til restaurant@jaegerhuset.dk

Det er muligt at veksle imellem retterne og selv sammensætte ud fra nedenstående menuer. Disse er blot forslag og vi tager naturligvis imod ønsker. 

Konfirmationsmenu 1

415,- pr. kuvert

Forret
Tartelet med kylling, asparges, radiser og sprøde jordskokchips

Hovedret
Kalveculotte i brud med pommes anna, sauteret svampe, timian sauce og grillet springløg

Dessert
Creme Brulee med appelsinsorbet og knas

Konfirmationsmenu 2

435,- pr. kuvert

Forret
Røget laksetatar med indkogt balsamico, rødløg, agurk, rugbrødschips og dild  

Hovedret
Farseret perlehøne med grønne ærter, pommes madeira, saltbagt selleri, estragon sauce og gulerods frit

Dessert
Mazarinkage med sprød chokolade, havtornsorbet, krystalliseret hvid chokolade og hindbær støv

Konfirmationsmenu 3

485,- pr, kuvert

Forret
Carpaccio af okse med trøffelmayo, sprød salat, bagt parmesan, ristede græskarkerner og tomat salsa

Hovedret
Ribeye af okse med bearnaisesmør, små ristede kartofler, bagte cherrytomater, haricot verts rullet i bacon med bordelaise sauce

Dessert
Rabarbersymfoni med rabarbermousse, bagte rabarber og syltede rabarber hertil vanilje/chokolade mousse

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.