Menukort

Køkkenet har åbent mandag-lørdag 12-21
Søndag 12-16
Nedenstående menukort gælder fra 23. november-30. december.
Med undtagelse af 1. og 2. juledag hvor vi tilbyder Julefrokostbuffet.

Marieneret tønde modnede sild

79,-

med karrysalat, blomster, kapers, løg og dild

Christiansø sild

86,-

med kartofler, rødløgscreme, løg og kapers

Karrysild

82,-

med æg, tomat, kapers, løg og dild

Stegt sild

92,-

med rødløg, kapers og syltede kartofler

Sildeanretning

169,-

med tre slags sild og tilbehør

Hjemmerøget laks

136,-

med sennepskartofler og urtecreme

Hjemmerøget laks

128,-

på lyst brød dertil røræg med trøffelolie og purløg

Hjemmegravad laks

128,-

med "rævesovs" på form brød

"En Dansker"

128,-

smørstegt rødspættefilet med mayonnaise, rejer og citron

"En Svensker"

128,-

smørstegt rødspættefilet med remoulade, rejer og citron

Et julestjerneskud med røget laks

165,-

med dampet og friteret rødspættefilet, rød og hvid mayonnaise, rejer og kaviar serveres på smørristet franskbrød.

Røget ål

140,-

med røræg og purløg

Håndpillede grønlandske rejer

115,-

med æg, mayonnaise og citron på lyst brød

Dagens suppe

115,-

Hønsesalat

115,-

på lyst brød med ristede svampe og sprød bacon

Stegt kalvelever fra ung kalv

125,-

med bløde løg, surt og brun sauce

Lun leverpostej

98,-

med bacon, rødbeder og surt

Jægerhusets hjemmelavet sylte

115,-

på fedt, rødbeder og surt

Anderilette

125,-

med syltet rødløg og cornichoner

Roastbeef

120,-

med remoulade og ristet løg

Roastbeef

135,-

med spejlæg og bløde løg

Pariserbøf (let stegt)

145,-

(let stegt) med rå løg, kapers, pickles, rødbeder, peberrod og æggeblomme

Klassisk oksetatar

125,-

med rå løg, kapers, pickles, pebberrod og æggeblomme

Løvemad

125,-

med kaviar, løg og æggeblomme

Mørbradbøf

120,-

med bløde løg og agurkesalat

Æggekage

1 pers. 135,- / 2 pers. 215,-

med kartofler, tomat, bacon, purløg og sennep (tilberedning 20 min.)

"Gammel ost"

98,-

på rugbrød med fedt, sky, løg og mørk rom

Gorgonzola

105,-

på smørristet rugbrød, rødløg og æggeblomme

Brie de Meaux

88,-

med syltede nødder, kvædekompot og kiks

3 slags danske oste fra Unika

120,-

med syltede nødder, kvædekompot og kiks

Gammeldags æblekage

72,-

Pandekager

75,-

med vaniljeis

Cheesecake

78,-

med kirsebær på bund af pebernødder og kiks

Æbleskiver

55,-

med tilbehør

Kransekage konfekt

32,-

3 stk

Småkager

32,-

3 stk

Petit fours pr. stk.

28,-

Juleanretning (serveres over 3 gange)

275,-

Jægerhusets stegte sild med kartofler i eddike og løg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmegravad laks med “rævesovs”
-
Ribbensteg med flæskesvær og surt
Lun leverpostej med bacon og rødbeder
Andebryst med rødkål og andesauce
-
Risalamande med kirsebærsauce og ristede mandler

Stor Juleanretning

355,-

Jægerhusets stegte sild med kartofler i eddike og løg
Karrysild med æg, tomat, kapers, løg og dild
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemme gravad laks med “rævesovs”
Røget ål med røræg og purløg
-
Ribbensteg med flæskesvær, rødkål og surt
Lun leverpostej med bacon og champignon
Andebryst med rødkål og andesauce
-
Risalamande med kirsebærsauce og ristede mandler
eller
Cheesecake med kirsebær på bund af pebernødder og kiks

3-retters menu

Serveres mellem kl. 17-21

2 retter 300,-
3 retter 350,-

Ny fortolkning af gravad laks

med rævesauce og brød crumble

Kalvemørbrad og stegte brisler

med pommes anna, blomkålscrudité, stegte skalotteløg og rødbedesauce

Cheesecake

med kirsebær på bund af pebernødder og kiks
 

En aften i skoven

Forkæl dig selv og dine nærmeste med 3-retters menu, vinmenu, kaffe og chokolade.

Pris 550,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.