Påske på Jægerhuset

Påskeanretning

Serveres torsdag den 18. april til lørdag den 20. april 2019 ml. kl. 12-16.

Serveres over 3 gange

Karrysild med smilende æg, kapers, løg og baconknas
Jægerhusets hjemmerøget laks med purløgscreme og rugbrødscrumble
Skalddyrssalat med surimi, hummer, rejer og lakserogn
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron

Lammekrone med tomatsalsa og aioli
Hønsesalat med stegte svampe og bacon
Mørbradbøf med svampe a la creme og syltede agurker

Citronfromage med flødeskum og karameliseret appelsin

Pris 285,- pr. pers

Påskefrokost buffet

Søndag den 21. april og mandag den 22. april byder vi på påskefrokostbuffet mellem kl. 12-16.

  • Karrysild med løg og blødkogte æg
  • Marineret sild med karrysalat
  • Peberrodssild med friteret kapers
  • Skaldyrsalat med dild og citron
  • Æg og grønlandske rejer med hjemmelavet mayonnaise
  • Røget laks med purløgs creme
  • Friteret rødspætte med ærtepuré
  • Grillet Helstegt lam vendt i citron, hvidløg og timian
  • Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin og salvie
  • Urtefrikadeller med tzatziki
  • Aubergine/courgette salat med hvidløg og persille
  • Perle couscous salat med ramsløg, knoldselleri, pære og kørvel
  • Kartoffelsalat med rødløg, estragon og sauteret svampe
  • Pasta salat med Karl Johan svampe, parmesan og trøffelolie
  • Grov tomat salsa
  • Sauce Verde
  • 3 slags oste med syltede nødder og hjemmelavet kiks
  • Gammeldags æblekage med masser af flødeskum
  • Jægerhusets trøffelkage med hvid chokolade sne
  • Citronfromage
  • Rabarberconsommé
  • Rabarbertærte

Pris 365,- pr. pers.
Børn u. 12 år 195,- 

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.