JULEBUFFET
FRA KL. 12.00
425,- PR PERSON
BØRN OP TIL 14 ÅR 200,-

Marineret sild  med kapers, løg, tomat løg og dild
Karrysild med kapers, løg, æg og dild
Lun stegt sild med bløde løg, kapres og dild
Laks fra Færøerne som er gravad med rævesauce
Røget laks med purløgscreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Skaldyrsalat med grønne asparges og rogn
Ribbensteg med rødkål og surt
Andebryst med bacon drys og appelsin sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål
Lun kalveleverpostej med stegte svampe og rødbeder
Hønsesalat med stegte svampe og bacon
Gammeldags æbleflæsk med bacon
Sylte med rødbeder og sennep
Tre slags oste med tilbehør
Frugtsalat med råcreme og chokolade
Risalamande med lun kirsebærsauce
og ristede mandler

    Sankt Hans menu 2021

     

    Gazpacho med agurk, peberfrugt og rødløg

    Muslinger med senneps vinaigrette, citron og persille

    Saltbagt laks med fennikel, dild og aspargesmayo

    Røgede ’pil selv’ rejer med citronmayonnaise

    Grillet kæmperejer med chili og hvidløg

    Grillet unghanebryst med estragon

    Grillet okseculotte med timian og hvidløg

    Grillpølser med tilbehør

    Kartoffelsalat med nye kartofler, purløg og tomater

    Grillet grønt, kolbemajs, courgetter og små peberfrugter

    Tomatsalat med feta, basilikum rødløg og olie/eddikedressing

    Salat med sommerkål, gulerødder, æble og ristede saltmandler

    Cæcarsalat med pancetta, brødcroutons og parmesanost

    Foccacia med rosmarin og havsalt

    Tomattapenade – Oliventapenade – Hvidløgsdressing – Kryddersmør

    Dessert:

    Fragilite isroulade med jordbærconsommé , jordbær og hvid chokolade drys.

    Jordbær panna cotta med ristede nødder, jordbær og chokolade

    Bordbestilling easyTableBooking