FROKOST PÅ
JÆGERHUSET

Jægerhuset
onsdag til søndag
12.00 til 17.00
Køkkenet lukker
kl. 16.00

CHRISTIAN Ø SILD

120,-

løg, brunet smør, friteret kaperes og hasselnødder

RABARBER SILD

125,-

rørt creme fraiche, friteret kapers og syltede rabarber

JÆGERHUSETS KARRYSILD

120,-

af kryddersild med kapers, æbler, rødløg og smilende æg

SOL OVER GUDHJEM

135,-

Røget sild, rå æggeblomme, løg eller purløg og radise

SKALDYRSALAT MED ØRREDROGN

155,-

med krebsehaler, surimi, rejer, og grønne asparges

FRISKPILLEDE REJER

150,-

på ristede rugbrød med citronmayonnaise
og friteret æg

RØGET FÆRØSK LAKS

160,-

med purløgscreme, grønne asparges, syltede rødløg

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

155,-

med remoulade, citron og dild

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET MED REJER

165.-

citronmayonnaise og dild

FRITERET RØDSPÆTTE

170,-

med skaldyrsalat, grønne asparges og ørredrogn

SMASH AVOCADO TOAST

145,-

med syltede rødløg, bagte tomater, korianderolie, ristede løg og urter

KARTOFFELMAD MED RYGEOSTECREME

125,-

af danske nye kartofler med syltede rødløg og radiser

KARTOFFELMAD MED BACON

125,-

af kartofler, rødløg, mayonnaise og karse

HØNSESALAT

130,-

på ristet brød med estragon, bacon, æbler og karse

JÆGERHUSETS HØNSESALAT

135,-

på sprængt kalvetunge, sennep og brøndkarse

HØNS I TARTELET´TER

110,- / 160,-

med grønne asparges

LUN KALVELEVERPOSTEJ

140,-

med rødbeder, bacon, syltede agurker samt stegte svampe

DYRELÆGENSNATMAD

140,-

med sprængt kalvetunge, løg, sky og karse

MØRBRADBØF FRA GRISEN

155,-

med svampe a la creme, bacon og agurkesalat

KLASSISK TATAR

140,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

RØRT TATAR MED POMMES FRIT

195,-

æggeblomme, estragon, ristede løg og citronmayonnaise

PARISERBØF (let stegt)

195,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

på fedt med sky, løg og rom

DEN HVIDE DAME

145,-

hvid skimmelost fra Unika, på ristede hvidt brød med øl sirup og kvædekompot

GORGONZOLA

155,-

på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg

OSTETALERKEN

165,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

88,-

med nødderasp, flødeskum og ribsgelé

GÂTEAU MARCEL

92,-

med saltkaramel

CITRONTÆRTE

115,-

med brændt marengs og hindbærsorbet

JORDBÆRKAGE

115,-

med mascarponecreme og hvid chokoladesne

RABARBERTRIFLI

115,-

med nødderasp, makroner og lækker creme til

MACARONS 3 STK.

45,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

275,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og purløg
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

255,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILET med remoulade, citron og dild
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
LUN KALVELEVERPOSTEJ med svampe, bacon, agurkesalat og urter
VESTERHAVSOST med kvædekompot og knækbrød

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

315,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade, citron og dild
ooOOoo
HØNSESALAT med æbler, bacon og karse
MØRBRADBØF med bløde løg, agurkesalat og urter
TO SLAGS OST med syltede valnødder og knækbrød