Frokostkort

Køkkenet har åbent til frokost onsdag til søndag
fra kl. 12.00 til 16.00

MARINEREDE SILD

95,-

med løg, kapers og dild

JÆGERHUSET LUN STEGT SILD

105,-

med rørt sennep, peberrod, kapers og løg

HJEMMELAVET KARRYSILD

110,-

med æg, rødløg, kapers og dild

SILDEANRETNING

135,-

med 3 slags sild efter køkkenets valg med lækkert tilbehør

REJEMAD

135,-

Frisk pillede søkogte grønlandske rejer med mayonnaise, dild og citron

ÆG OG REJER

125,-

økologiske æg med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

REJESALAT & AVOCADO

135,-

Jægerhusets rejesalat med avocado, ørredrogn, dild og citron

RØGET FÆRØSK LAKS

135,-

med avocado, urtecreme, og citron

FRITERET RØDSPÆTTEFILET

140,-

med Jægerhusets rejesalat, ørredrogn, dild og citron

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

135,-

med remoulade og citron

”EN DANSKER”

140,-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

”EN SVENSKER”

140,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade pyntet, med
friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

AVOCADOMAD

125,-

med friteret æg, brøndkarse og friskkværnet peber

KARTOFFELMAD MED BACON

100,-

og rødløg, mayonnaise og karse

KARTOFFELMAD MED HØNSESALAT

115,-

Bacon, stegte svampe og karse

HØNSESALAT

120,-

med bacon, smørstegte kantareller og karse

KLASSISK MØRBRADBØF

125,-

med bløde løg og agurkesalat

MØRBRABØF MED SVAMPE A LA CREME

130,-

Bacon, bløde løg og agurkesalat

”LILLE KALV”

115,-

Hjemmelavet kalveleverpostej, med stegte svampe, tyttebær og bacon

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

145,-

LØVEMAD

tatar af oksekød med kaviar, æggeblomme, løg og karse

PARISERBØF (let stegt)

175,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

HOLTEBØF (let stegt)

175,-

hakkebøf med agurkesalat, bløde løg og spejlæg

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

245,-

KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

295,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron

HØNSESALAT med bacon og karse
KLASSISK MØRBRADBØF med bløde løg og agurkesalat
ÉN DEJLIG DANSK OST med kvædekompot og knækbrød

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

245,-

KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
MØRBRABØF MED SVAMPE A LA CREME med bløde løg og agurkesalat
ÉN DEJLIG DANSK OST med kvædekompot og knækbrød

DEN ÆLDSTE OST VI KAN FINDE

115,-

med løg, sky og rom

KORNBLOMST (skimmelost)

115,-

kompot, nødder og hjemmebagt knækbrød

VESTERHAVSOST

115,-

med syltede nødder og hjemmebagt kiks

OSTEBRÆT

125,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

78,-

med flødeskum og ribsgelé

DAGENS HJEMMEBAG

68,-

PANDEKAGER

78,-

flamberet med Pernod serveret med vaniljeparfait

3 STK MACARONS

45,-

3 stk. FYLDT CHOKOLADE FRA BYENS CHOKOLADE

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.