Frokostkort

Køkkenet har åbent til frokost onsdag til søndag
fra kl. 12.00 til 16.00

Vi tilstræber at vores kød er fra grambogård slagterrig
Vores grønt kommer direkte fra bondemanden,
Æg og mælkeprodukter er økologiske

MARINEREDE SILD

94,-

Lykkebergs marinerede sild med løg, tomat og kapers

HJEMMELAVET KARRYSILD

98,-

med kogt æg, kapers, rødløg, æbler og dild

RUTHS KRYDDERSILD

110,-

fra Christians Ø med rødløg, kapers, peberrod og dildcreme

JÆGERHUSET LUN STEGT SILD

105,-

med rørt sennep, kapers, løg og karse

”SNAPSEMAD”

125,-

med marinerede sild, kryddersild,
kartofler, kogt æg, mayonnaise, løg og karse

RØGET FÆRØSK LAKS

125,-

med avocado, dildcreme, og citron

GRØNLANDSKE REJER

135,-

Frisk pillede søkogte grønlandske rejer med
hvid- og rød mayonnaise, dild og citron

ØKO. ÆG OG REJER

120,-

med kaviar, mayonnaise, dild og citron

SKALDYRSSALT MED AVOCADO

125,-

med krebsehaler, surimi, rejer, asparges,
citron og dild

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

135,-

med remoulade og citron

”EN DANSKER”

140,-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

”EN SVENSKER”

140,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade pyntet, med
friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

" STJERNESKUD"

185,-

Dampet og pandestegt rødspættefilet, hvid og rød mayonnaise,
friskpillede søkogte grønlandske rejer og kaviar

AVOCADOMAD

115,-

med hytteost syltede rødløg, ristede mandler og rugbrødknas

KARTOFFELMAD MED AVOCADO

115,-

og hytteost, ristede løg, rødløg og karse

KARTOFFELMAD MED BACON

100,-

og rødløg, mayonnaise og karse

KLASSISK HØNSESALAT

120,-

med bacon, æbler og karse

KLASSISK MØRBRADBØF

125,-

med bløde løg og agurkesalat

HJEMMELAVET KALVEPOSTEJ

125,-

med syltede rødbeder, agurkesalat, bacon og karse

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

LØVEMAD (tatar)

130,-

Tatar af okse, kaviar, rå æggeblomme og løg

PARISERBØF (let stegt)

175,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

RØRT OKSETATAR

185,-

med cognac, chili, kapers, æggeblomme,
en lille salat, pommes frites og aioli

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

245,-

MARINEREDE SILD Lykkebergs marinerede sild med løg, tomat og kapers
HJEMMELAVET KARRYSILD med kogt æg, kapers, rødløg, æbler og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med purløgscreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
SKALDYRSSALAT med krebsehaler, surimi, rejer, asparges, citron og dild

ANRETNING (Serveres over to gange)

270,-

MARINEREDE SILD Lykkebergs marinerede sild med løg, tomat og kapers
RØGET FÆRØSK LAKS med purløgscreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
oooOOOooo
HØNSESALAT med bacon, æbler og karse
KLASSISK MØRBRADBØF med bløde løg og agurkesalat
ÉN DEJLIG DANSK OST med kvædekompot og knækbrød

STOR FROKOSTANTRNING (serveres over fire gange, min to personer)

350,-

HJEMMELAVET KARRYSILD med æg, kapers, rødløg, æbler og dild
JÆGERHUSET LUN STEGT SILD med rørt sennep, kapers, løg og karse
oooOOOooo
RØGET FÆRØSK LAKS med purløgscreme og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
SKALDYRSSALAT med krebsehaler, surimi, rejer, asparges, citron og dild
oooOOOooo
HØNSESALAT med bacon, æbler og karse
KLASSISK MØRBRADBØF med bløde løg og agurkesalat
HJEMMELAVET KALVEPOSTEJ med syltede rødbeder, agurkesalat, bacon og karse
oooOOOooo
TO DEJLIGE DANSKE OSTE med kvædekompot og knækbrød

DEN ÆLSTE OST VI KAN FINDE

115,-

med løg, sky og rom

KORNBLOMST (skimmelost)

115,-

kompot, nødder og hjemmebagt knækbrød

VESTERHAVSOST

115,-

med syltede nødder og hjemmebagt kiks

OSTEBRÆT

125,-

med kompot, nødder og knækbrød

JÆGERHUSET POTKÄSE

115,-

Rørt med rom dertil kvædekompot og ristet rugbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

78,-

med flødeskum og ribsgelé

PANDEKAGER

78,-

flamberet med Pernod serveret med vaniljeparfait

DAGENS HJEMMEBAG

68,-

3 STK MACARONS

45,-

3 stk. FYLDT CHOKOLADE

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.