Frokostkort

Køkkenet har åbent til frokost hver dag fra kl. 12.00 til 16.00
Nedenstående menukort gælder fra den 3. januar 2019 til 31. marts 2019.

Dagens suppe

98,-

spørg tjeneren

Stegt kalvelever

125,-

fra ung kalv med blødeløg, surt og brun sauce

Hønsesalat

115,-

på brioche brød med ristede svampe og sprød bacon

Kartoffelmad

115,-

med hønsesalat, ristede svampe og sprød bacon

Kartoffelmad

98,-

med mayonnaise og ristede løg

Skinke

120,-

med spejlæg og bløde løg

Pariserbøf (let stegt)

145,-

(let stegt) med rå løg, kapers, pickles, rødbeder, peberrod og æggeblomme

Klassisk oksetatar

125,-

med friskhøvlet peberrod og æggeblomme

Løvemad

125,-

med kaviar, løg og æggeblomme

Mørbradbøf

120,-

med bløde løg og agurkesalat

Æggekage (1 person)

135,-

med kartofler, tomat, bacon, purløg og sennep (tilberedning 20 min.)

Æggekage (2 personer)

215,-

med kartofler, tomat, bacon, purløg og sennep

Marieneret tønde modnede sild

79,-

med løg, kapers, tomat og dild

Karrysild

82,-

med kapers, løg og æble

Christiansø sild

86,-

med rødløg og kapers

Stegt sild

92,-

med rødløg, kapers og creme fraiche

Sardiner i tomat

92,-

på smørristet brød med løg, kapers og mayonnaise

Sildeanretning

169,-

med tre slags sild og tilbehør

Hjemmerøget laks

136,-

med sennepskartofler og urter

Hjemmerøget laks

128,-

på lyst brød dertil røræg med trøffelolie og purløg

"En Dansker"

128,-

smørstegt rødspættefilet med mayonnaise, rejer og citron

"En Svensker"

128,-

smørstegt rødspættefilet med remoulade, rejer og citron

Stjerneskud

155,-

med dampet og friteret rødspættefilet, rød og hvid mayonnaise, rejer og kaviar serveres på smørristet franskbrød.

Jægerhusets stjerneskud

178,-

med hjemmerøget laks

Røget ål

140,-

med røræg og purløg

Æg & rejer

115,-

med mayonnaise og citron

"Gammel ost"

98,-

på rugbrød med fedt, sky, løg og mørk rom

Gorgonzola

105,-

på smørristet rugbrød, rødløg og æggeblomme

3 slags oste fra Unika

120,-

med syltede valnødder, kompot og kiks

Gammeldags æblekage

72,-

Brownie

75,-

med vaniljeis

Fyldte chokolader

32,- pr. stk.

fra La Grassa

Kransekage konfekt

32,-

3 stk

Hjemmelavet cookie

25,-

Frokost anretning (serveres over 2 gange)

225,-

Marineret tønde modnede sild med løg, kapers, tomat og dild.
Smørstegt rødspættefilet med citron og remoulade.
Koldrøget laks med purløgscreme.
-
Hønsesalat med ristede svampe og sprød bacon.
Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat.
Ost med syltede valnødder og kiks.

Fiske anretning (serveres 1 gang)

215,-

Stegt sild med rødløg, kapers og creme fraiche
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmerøget laks med purløgscreme
Æg og håndpillede rejer med mayonnaise og citron

Stor frokost anretning (serveres over 3 gange)

275,-

Marineret tøndemodnet sild med løg, kapers, tomat og dild
Stegt sild med rødløg, kapers og creme fraiche
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
Røget laks med purløgscreme
-
Hønsesalat med ristede svampe og bacon
Mørbrad bøf med blødeløg
Lun leverpostej med ristede svampe, agurkesalat, bacon og rødbeder
-
Gammeldags æblekage eller ”Gammelost” på rugbrød med fedt, sky, løg og mørk rom

Ønskes røget ål med røræg og purløg til anretningen, kan dette tilkøbes for 55,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.