Skip to main content

FROKOST PÅ
JÆGERHUSET

Jægerhuset
onsdag til søndag
12.00 til 17.00
Køkkenet lukker
kl. 16.00

MARINERET SILD

110,-

med løg, kapers, tomat og dild

SAFRAN SILD

115,-

af kryddersild med rødløg, blomster kapers,
rørt creme fraiche og urter

JÆGERHUSETS KARRYSILD

115,-

af kryddersild med kapers, æbler, rødløg og smilende æg

CHRISTIAN Ø SILD

120,-

med løg, brunet smør, friteret kaperes og hasselnødder

RØGET FÆRØSK LAKS MED RØRÆG OG PURLØG

155,-

på ristede lystbrød

RØGET FÆRØSK LAKS MED URTECREME

160,-

grønne asparges, syltede rødløg og urtesalat

REJEMAD

155,-

Friskpillede søkogte grønlandske rejer
med hvid og tomatiseret mayonnaise, dild og citron

ÆG OG REJER

135,-

med friskpillede søkogte grønlandske rejer,
mayonnaise, ørredrogn og dild

SKALDYRSALAT MED ØRREDROGN

155,-

med krebsehaler, surimi, rejer, og grønne asparges

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

160,-

med remoulade, citron og dild

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET MED REJER

165.-

mayonnaise, citron og dild

JÆGERHUSETS STJERNESKUD

195,-

Pandestegt og dampet rødspættefilte med håndpillede rejer, grønne asparges,
ørredrogn, hvid og rød mayonnaise, citron og urter

SVAMPETOAST

155,-

Svampe a la creme af skoves svampe på ristede lystbrød med tyttebær og balsamico/madeira

COFITERET BRISLER

165,-

på smørristet brød med Porrer-kompot, stegte svampe, tyttebær og urter

KARTOFFELMAD MED SVAMPEMAYONNAISE

135,-

af danske kartofler med syltede rødløg, radisser og jordskokkechips

KARTOFFELMAD MED BACON

125,-

af kartofler, rødløg, mayonnaise og karse

HØNSESALAT

130,-

på ristet brød med estragon, bacon, æbler og karse

JÆGERHUSET HØNSESALAT

140,-

smurt med Dijon med kogt sprængt oksebryst, jordskokkechips og brøndkarse

SPRÆNGT OKSEBRYST

135,-

med peberrod, fløde, tyttebær og karse

MØRBRADBØF FRA GRISEN

155,-

med svampe a la creme, bacon og agurkesalat

KLASSISK ROASTBEEF

145,-

med remoulade, syltede agurker, ristede løg, peberrod og karse

KLASSISK TATAR

150,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

Holtebøf

195,-

af hakket oksekød, med spejlæg, blødeløg, agurkesalat og sauce

PARISERBØF (let stegt)

195,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

på fedt med sky, løg og rom

VESTERHAVSOST

125,-

Lagret komælksost fra det danske mejeri Thise, med havtornkompot, ølsirup og hjemmelavet kiks

GORGONZOLA

155,-

på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg

OSTETALERKEN

165,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

88,-

med nødderasp, flødeskum og ribsgelé

GÂTEAU MARCEL

92,-

med saltkaramel

CITRONTÆRTE

115,-

med brændt marengs og hindbærsorbet

CRÊPES SUZETTE

120,-

med vaniljeparfait og appelsinsauce

MACARONS 3 STK.

45,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

275,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og purløg
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

255,-

FARSERET RØDSPÆTTEFILET med urtecreme, ørredrogn og dild
SKALDYRSSALAT med grønne asparges, citron og dild
ROASTBEEF med pickles, syltede agurk og ristet løg
VESTERHAVSOST med kvædekompot og knækbrød

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

315,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET FÆRØSK LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade, citron og dild
&
HØNSESALAT med æbler, bacon og karse
MØRBRADBØF med bløde løg, agurkesalat og urter
TO SLAGS OST med syltede valnødder og knækbrød