FROKOST PÅ
JÆGERHUSET

Jægerhuset
onsdag til søndag
12.00 til 17.00
Køkkenet lukker
kl. 16.00

MARINERET SILD

110,-

med syltede sennepsfrø, tomat, kapers, rødløg og dild

JÆGERHUSETS KARRYSILD

115,-

af kryddersild med smilende æg, kapers, rødløg og dild

TYTTEBÆRSILD

120,-

kryddersild med tyttebær, smilende æg, urter creme og friteret kapers

STEGT SILD

120,-

i eddike med sennep, peberrod, bløde løg, rå løg og dild

SNAPSEMAD

120,-

Kartofler, æg, kryddersild, mayonnaise, løg og kapers

ÆGGEMAD MED REJER

135,-

Smilende økologiske æg med friskpillede rejer, ørredrogn, mayonnaise og dild

TOAST SKAGEN

145,-

Jægerhusets rejesalat med håndpillede rejer, ørredrogn, dild og citron

RØGET KJØBENHAVNER LAKS MED ADVOCADO

145,-

dertil purløgscreme og dild

GRAVAD LAKS

135,-

med rævesauce, citron og dild

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

155,-

med remoulade, citron og dild

”EN DANSKER”

160.-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise,
pyntet med friskpillede rejer og citron

”EN SVENSKER”

160,-

Friteret rødspættefilet med rejersalat og ørredrogn

ÆGGEMAD

125,-

Smilende økologiske æg med bagte cherrytomater, mayonnaise, purløg og urtekarse

KARTOFFELMAD MED BACON

115,-

af danske kartofler, rødløg, mayonnaise og karse

KARTOFFELMAD MED URTECREME

115,-

med syltede rødløg, ristede løg, bagte tomater og karse

KLASSISK HØNSESALAT

125,-

på ristet rugbrød med bacon, æbler og karse

KØKKENCHEFENS HØNSESALAT

145,-

på rugbrød med sprængt oksebryst, revet trøffel, sprødt kyllingeskind og brøndkarse

STEGT KALVELEVER

145,-

med bacon, bløde løg og karse

KLASSISK ROASTBEEF

145,-

af okseculotte med remoulade, syltede agurker, ristede løg, peberrod og karse

ROASTBEEF MED SPEJLÆG

145,-

syltede agurker, blødeløg og brøndkarse

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

"LØVEMAD"

135,-

med rå æggeblomme, løg og ørredrogn

PARISERBØF (let stegt)

195,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

på fedt med sky, løg og rom

DEN HVIDE DAME

120,-

hvid skimmelost fra Unika, på ristede hvidt brød med øl sirup og kvædekompot

GORGONZOLA

155,-

på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg

OSTETALERKEN

165,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

88,-

med nødderasp, flødeskum og ribsgelé

DAGENS KAGE

78,-

VANDBAKKELSER

98,-

med vaniljeis med lun chokoladesauce

MACARONS 3 STK.

45,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

255,-

KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

245,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILÈT med remoulade og citron
GRAVAD LAKS med rævesauce og dild
KALVELEVERPOSTEJ med svampe, bacon og surt
TO SLAGS OST med kvædekompot og knækbrød

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

295,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
ooOOoo
HØNSESALAT med bacon og karse
MØRBRADBØF med bløde løg og surt
ÈN DEJLIG DANSK OST med tilbehør og knækbrød