Frokostkort

Køkkenet har åbent til frokost mandag til søndag fra kl. 12.00 til 16.00

MARINEREDE SILD

84,-

Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med løg og kapers

KARRYSILD

88,-

med kogt æg, tomat, æbler, kapers, løg og dild

RUTHS KRYDDERSILD

96,-

fra Christians Ø med creme fraiche, kartofler, rødløg og kapers

DAGENS SILDEEANRETNING

179,-

3 slags sild efter køkkenets valg med ganiture

SOL OVER GUDHJEM

120,-

Røget bornholmersild, radiser, purløg, rødløg og æggeblomme

SOL OVER JÆGERHUSET

120,-

Røget bornholmersild med rygeostcreme, radiser, purløg og rødløg

RØGET LAKS PÅ HVIDT BRØD

130,-

Færøsk røget laks med røræg, purløg og dild

RØGET LAKS PÅ RUGBRØD

130,-

Færøsk røget laks med purløgscreme, avocado, rugbrødscrumble og dild

SØKOGTE GRØNLANSKE REJER

128,-

Friskpillet rejer med hvid og rød mayonnaise, dild og citron

ÆG OG REJER

115,-

med mayonnaise, friskpillede søkogte grønlandske rejer og karse

ÆG, REJER OG AVOCADO

125,-

med purløgscreme og urter

SKALDYRSSLAT MED ASPARGES

125,-

Krebsehaler, surimi, rejer, citron og dild

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

120,-

med remoulade og citron

”EN DANSKER”

130,-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

”EN SVENSKER”

130,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

STERNESKUD

175,-

Dampet og friteret rødspættefilet, hvid og rød mayonnaise, friskpillede søkogte grønlandske rejer og kaviar

KLASSISK HØNSESALAT

115,-

med stegte svampe, bacon og karse

KARTOFFELMAD MED HØNSESALAT

115,-

med bacon, stegte svampe og karse

KARTOFFELMAD (vegetar)

92,-

med rygeostcreme, radiser, ristede løg og karse

KARTOFFELMAD

92,-

med bacon, løg, ristede løg, mayonnaise og karse

AVOCDO PÅ RUGBRØD (vegetar)

110,-

med syltede rødløg, ristede mandler, hytteost, rugbrødscrumble og karse

ROASTBEEF MED SPEJLÆG

120,-

med bløde løg

ROASTBEEF MED REMOULADE

115,-

med agurkesalat, peberrod og ristede løg

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

LØVEMAD (tatar)

130,-

Tatar af okse, kaviar, rå æggeblomme og løg

PARISERBØF (let stegt)

165,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

HOLTEBØF (let stegt)

155,-

med agurkesalat, bløde løg og spejlæg

KLASSISK MØRBRADBØF

125,-

med bløde løg og agurkesalat

MØRBRADBØF MED SVAMPE Á LA CREME

135,-

med agurkesalat og bacon

LUN LEVERPOSTEJ

120,-

med bacon, stegte svampe, agurkesalat og rødbeder

GAMMEL NOK (Gammel ost)

115,-

med sky, løg og rom på rugbrød

GORGONZOLA

115,-

Luigi Guffanti med æggeblomme og rødløg på ristet brød

JÆGERHUSET POTKÄSE

115,-

Rørt med rom, portvin dertil kvædekompot og ristet rugbrød

VESTERHAVSOST

100,-

med syltede nødder og hjemmebagt kiks

Tre dejlige danske oste

125,-

med tilbehør

DAGENS HJEMMEBAG

68,-

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

78,-

med flødeskum og ribsgelé

AFFOGATO

72,-

Vaniljeis, espresso, saltkaramel og mørk chokolade

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

FISKEANRTNING (Serveres en gang)

235,-

MARINEREDE SILD
Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med løg og kapers
KARRYSILD
med kogt æg, æbler, kapers, løg og dild
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade og citron
FÆRØSKE RØGET LAKS
med purløgscreme og dild
SKALDYRSSLAT MED ASPARGES
Krebsehaler, surimi, rejer, citron og dild

 

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

265,-

MARINEREDE SILD
Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med løg og kapers
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade og citron
FÆRØSKE RØGET LAKS
med purløgscreme og dild

KLASSISK HØNSESALAT
stegte svampe, bacon og karse
MØRBRADBØF
med bløde løg og agurkesalat
VESTERHAVSOST
med hjemmesylt og kiks

STOR ANRETNING (Serveres over fire gange)

325,-

MARINEREDE SILD
Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med løg og kapers
KARRYSILD
med kogt æg, æbler, kapers, løg og dild
RUTHS KRYDDERSILD
fra Christians Ø med creme fraiche, rødløg og kapers

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET
med remoulade og citron
FÆRØSKE RØGET LAKS
med purløgscreme og dild
SKALDYRSSLAT MED ASPARGES
Krebsehaler, surimi, rejer, citron og dild

KLASSISK HØNSESALAT
stegte svampe, bacon og karse
MØRBRADBØF
med bløde løg og agurkesalat
LUN LEVERPOSTEJ
af kalv med rødbeder

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
med flødeskum og ribsgelé

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.