Frokostkort

Køkkenet har åbent til frokost mandag til søndag fra kl. 12.00 til 16.00

Gammeldags modnede Christiansø sild

82,-

med løg og kapers

Karrysild

84,-

med smilende æg, tomat, æbler, kapers, løg og dild

Lun stegt sild

95,-

med syltede løg, friteret kapers og karse

Ruths Kryddersild fra Christians Ø

95,-

med creme fraiche, kartofler, løg og kapers

Dagens Sildeanretning

179,-

3 slags sild efter køkkenets valg med ganiture

Sol over Gudhjem

115,-

Røget bornholmersild, radiser, purløg og æggeblomme

Sol over Jægerhuset

115,-

Røget bornholmersild med rygeostcreme, radiser, purløg og rødløg

Gravad Færøske Laks

135,-

-med rævesauce og dild

Røget Ål - Klassisk

170,-

-med lun røræg og purløg

Friskpillede Søkogte Grønlanske Rejer

125,-

med hvid- og rød mayonnaise, dild og citron

Æg og rejer

115,-

Æg med mayonnaise, friskpillede søkogte grønlandske rejer og karse

Skaldyrssalat

135,-

med krebsehaler, surimi, hummer, rejer, lakserogn, citron og dild

Pandestegt rødspætte

120,-

med remoulade og citron

"LILLE KALV"

130,-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

"STORE KALV"

130,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

Stjerneskud

175,-

Dampet og friteret rødspættefilet, citron- og rød mayonnaise, friskpillede søkogte grønlandske rejer og kaviar

Hønsesalat

120,-

med bacon, stegte svampe og karse

Høns i tartelet

125,-

med grønne asparges og friteret kapers

Mørbradbøf

135,-

med svampe a’la creme, og bacon

Mørbradbøf

125,-

med bløde løg og agurkesalat

Jægerhusets "Dyrlægens natmad"

115,-

med kalveleverpostej belagt med saltkød, sky og rå løg

”Kokkens Natmad”

120,-

-Sprængt Kalvetunge med hønsesalat, stegte svampe og karse

Lun kalveleverpostej

120,-

med bacon, stegte svampe, agurkesalat og rødbeder

Ribbensteg

125,-

-med rødkål, agurkesalat og syltede svesker

Pariserbøf (let stegt)

160,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

Tatar af okse

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

Løvemad

130,-

Tatar af okse, kaviar, rå æggeblomme og løg

Gammel nok fra Jernved Mejeri

115,-

med sky, løg og rom på rugbrød

Gorgonzola Luigi Guffanti

115,-

med æggeblomme og rødløg på ristet rugbrød

Brie fra Hårbølle Mejeri

115,-

med syltede nødder og kiks

Tre dejlige danske oste

125,-

med tilbehør

Macarons

35,-

3 stk.

Petit four

26,-

pr. stk.

Gammeldags æblekage

75,-

med flødeskum og gele

Hjemmelavet vanilieis

68,-

-med chokoladesauce

Æbleskiver

68,-

-med marmelade og flormelis

Risalamande

65,-

-med ristede mandler og lun kirsebærsauce

Cheescake

75,-

-med pebernøddebund og kirsebærgele

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

Fiske anretning (serveres over 1 gang)

235,-

Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med kapers og løg
Karrysild med smilende æg, friteret kapers og løg

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Røget laks med purløgscreme
Skaldyrssalat med krebsehaler, surimi, hummer,
rejer, asparges, lakserogn, citron og dild

 

Juleanretning (serveres over 3 gange)

285,-

Karrysild med smilende æg, tomat, løg, blomster kapers og æbler
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad færøske laks med rævesauce og dild

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Andebryst med appelsin og sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål

Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

 

Jul på Jægerhuset (serveres over 4 gange)

425,-

Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med løg og kapers
Karrysild med smilende æg, tomat, løg, blomster kapers og æbler
Lun stegt sild med friteret kapers og syltede rødløg

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad færøske laks med rævesauce og dild
Røget ål med røræg og purløg
Skaldyrsalat med grønne asparges og dild

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Andebryst med appelsin og sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål
Lun leverpostej med rødbede og bacon

Ost med nødder og kiks
Gammeldags frugtsalat
Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

 

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.