Frokostkort

Jægerhuset har åben fra onsdag til søndag
12.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

JÆGERHUSETS SOMMERSILD

120,-

af marineret sild med dild, springløg, radiser, syltede rødløg og friteret æg

HJEMMELAVET KARRYSILD MED SMILENE ÆG

115,-

Lavet af kryddersild med tomat, kapers, rødløg og dild

JÆGERHUSETS STEGT SILD

125,-

i karamelliseret eddikelage, med peberrod, sennep, bløde løg, løg og kapers

DAGENS SILDEANRETNING

175,-

Tre slags sild efter køkkenets valg med lækkert tilbehør

"SNAPSEMAD"

125,-

af Christiansøpigens sild med kartofler, mayonnaise, smilende æg, løg, kapers og dild

ÆGGEMAD MED REJER

135,-

Smilende økologiske æg med friskpillede rejer, ørredrogn, mayonnaise og dild

TOAST SKAGEN

145,-

Jægerhusets rejesalat med håndpillede rejer, ørredrogn, grønne asparges, dild og citron

RØGET KJØBENHAVNER LAKS

145,-

med avocado, urtecreme, citron og friske urter

FRITERET RØDSPÆTTEFILET

130,-

med remoulade, citron og dild

”EN DANSKER”

160.-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise,
pyntet med friskpillede rejer og citron

”EN SVENSKER”

160,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade,
pyntet med friskpillede rejer og citron

STJERNESKUD

195.-

Friteret og dampet rødspættefilet, med friskpillede rejer, grønne asparges, citron,
dild, ørredrogn og rød-mayonnaise

AVOCADOMAD MED SMILENEDE ÆG

135,-

og urtecreme, syltede rødløg, karse og friskkværnet peber

AVOCADOMAD MED RYGEOSTECREME

135

og radiser, rødløg og urtekarse

KARTOFFELMAD MED RYGEOSTECREME

115,-

af nye danske kartofler og radiser, rødløg, ristede løg, og karse

KARTOFFELMAD MED BACON

115,-

af nye danske kartofler, rødløg, mayonnaise og karse

KLASSISK HØNSESALAT

125,-

på ristet rugbrød med bacon, grønne asparges og karse

HJEMMELAVET KALVELEVERPOSTEJ

125,-

med ristede svampe, bacon, syltede agurker og rødbeder

STEGT KALVELEVER MED FRITERET BRISLER

155,-

bacon og syltede tranebær

KLASSISK ROASBEEF

145,-

af okseculotte fra Grambogaard med remoulade, syltede agurker, ristede løg, peberrod og karse

ROASTBEEF MED FRITERET BRISLER

150,-

af okseculotte fra Grambogaard med spejlæg og brødkarse

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

RØRT TATAR AF OKSE

155,-

med rygeostecreme, ristede løg, friteret æg og brøndkarse

PARISERBØF (let stegt)

195,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

med løg, sky og rom

HØGELUNDGAARD

115,-

Unika blåskimmelost med kompot, nødder og hjemmebag

DEN HVIDE DAME

115,-

Unika hvidskimmelost med kompot, nødder og hjemmebag

JÆGERHUSETS POTKÄSE

95,-

med rom, ristet rugbrød og syltede tranebær

OSTEBRÆT

145,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS RABARBEKAGE

88,-

med mandelrasp, flødeskum og ribsgelé

FRAGLITE ISROULADE

95,-

med danske jordbær

DAGENS HJEMMEBAG

78,-

PROFITEROLLES

92,-

med vaniljeis og lun chokoladesauce

MACARONS 3 STK.

45,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

265,-

KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

255,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILÈT med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron
KALVELEVERPOSTEJ med svampe, bacon og surt
OST med kvædekompot og knækbrød

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

295,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
ooOOoo
HØNSESALAT med bacon og karse
MØRBRADBØF med bløde løg og surt
OST med tilbehør og kiks

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer. 

Efter den nye lovgivning ang. kasseapparater og dankortterminaler,
kan vi desværre ikke dele regninger mere, en regning pr. bord
(Vi beklager)