Frokostkort

Jægerhuset har åben fra onsdag til søndag
12.00 til 17.00
Køkkenet lukker kl. 16.00

MARINERET SILD

110,-

med syltede sennepsfrø, kapers, rødløg og dild

JÆGERHUSETS KARRYSILD

115,-

af kryddersild med smilende æg, kapers, rødløg og dild

TYTTEBÆR SILD

115,-

med syltede sennepsfrø, løg, kapers, friteret æggeblomme og dild

STEGT SILD I EDDIKE

115,-

med sennep, peberrod, bløde løg, rå løg og dild

DAGENS SILDEANRETNING

175,-

Tre slags sild efter køkkenets valg med lækkert tilbehør

ÆGGEMAD MED REJER

135,-

Smilende økologiske æg med friskpillede rejer, ørredrogn, mayonnaise og dild

TOAST SKAGEN

145,-

Jægerhusets rejesalat med håndpillede rejer, ørredrogn, dild og citron

RØGET KJØBENHAVNER LAKS

145,-

med avocado, urtecreme, citron og friske urter

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET

155,-

med remoulade, citron og dild

”EN DANSKER”

160.-

Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise,
pyntet med friskpillede rejer og citron

”EN SVENSKER”

160,-

Friterad rödspättafilé med räksallad och citron

STJERNESKUD

195.-

Friteret og dampet rødspættefilet, med friskpillede rejer, grønne asparges, citron,
dild, ørredrogn og tomatiseret mayonnaise

AVOCADOMAD MED SMILENEDE ÆG

135,-

og urtecreme, syltede rødløg, karse og friskkværnet peber

KARTOFFELMAD MED RYGEOSTECREME

115,-

af danske kartofler og radiser, rødløg, ristede løg, og karse

KARTOFFELMAD MED BACON

115,-

af danske kartofler, rødløg, mayonnaise og karse

KLASSISK HØNSESALAT

125,-

på ristet rugbrød med bacon, æbler og karse

KØKKENCHEFENS HØNSESALAT

145,-

på rugbrød med sprængt oksebryst, kantareller, sprødt kyllingeskind og brøndkarse

DYRLÆGENS NATMAD

145,-

”fedtemad” med kalveleverpostej, sprængt oksebryst, sky, løg og karse

STEGT KALVELEVER

145,-

med tyttebær, bacon, bløde løg og karse

KLASSISK ROASTBEEF

145,-

af okseculotte med remoulade, syltede agurker, ristede løg, peberrod og karse

ROASTBEEF MED SPEJLÆG

150,-

af okseculotte med bløde løg, syltede agurker og brødkarse

KLASSISK TATAR

130,-

med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles

RØRT TATAR AF OKSE

140,-

med røget mayonnaise, ristede løg, friteret æggeblomme og urtekarse

PARISERBØF (let stegt)

195,-

med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbeder og æggeblomme

HOLTEBØF (let stegt)

195,-

med bløde løg, spejlæg, syltede agurker og karse

DEN ÆLDSTE OST VI KUNNE FINDE

115,-

med løg, sky og rom

FRITERET CAMEMBERT

125,-

med solbærmarmelade og ristede brød

GORGONZOLA

135,-

på ristet rugbrød med æggeblomme og rødløg

JÆGERHUSETS POTKÄSE

100,-

med rom, ristet rugbrød og tilbehør

OSTEBRÆT

165,-

med kompot, nødder og knækbrød

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

88,-

med nødderasp, flødeskum og ribsgelé

FRANSK CITRONTÆRTE

95,-

Med karamel og brændt marengs

DAGENS HJEMMEBAG

78,-

PROFITEROLLES

92,-

med vaniljeis og lun chokoladesauce

MACARONS 3 STK.

45,-

FYLDTE CHOKOLADER 3 STK.

55,-

udspecificeret

»Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og »Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem« OSCAR WILDE

 

FISKEANRETNING (Serveres over én gange)

265,-

KARRYSILD med løg, æg, kapers og dild
MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron

QUICK LUNCH (Serveres over én gang)

255,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILÈT med remoulade og citron
JÆGERHUSETS REJESALAT med urtesalat og citron
KALVELEVERPOSTEJ med svampe, bacon og surt
OST med kvædekompot og knækbrød

FROKOSTANRETNING (Serveres over to gange)

295,-

MARINEREDE SILD med løg, kapers og dild
RØGET KJØBENHAVNER LAKS med urtecreme og purløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET med remoulade og citron
ooOOoo
HØNSESALAT med bacon og karse
MØRBRADBØF med bløde løg og surt
OST med tilbehør og kiks

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer. 

Efter den nye lovgivning ang. kasseapparater og dankortterminaler,
kan vi desværre ikke dele regninger mere, en regning pr. bord
(Vi beklager) 

(Fødevarestyrelsen anbefaler: At hakket kød bliver tilberedt til min 75 grader)