Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.
Forretter
Stenbiderrogn med urtecreme, sprød kylling skind og karse 125,-
Let stegt torsk med puré af pastinak, brunet smør, brændte mandler og stegt foie gras 130,-
Vintersuppe på kalvehaler og kalvekæber med grøntsager og kål 120,-
Hovedretter
Grillet Oksemørbrad med Karl Johan puré, stegte jordskokker, syltede bøgehatte, pommes Anna og rødvinssauce 285,-
Langtid stegt kalveculotte med brændt løg, løgpuré, rødvinspære, knust kartoffel med urter og sauce af svampe og sky 235,-
Bagt unghane med sprødt skind, grillet fennikel, rødbeder, med pommes fondant og salvie sauce 215,-
Desserter
Mazarinkage med æblekompot vanliljeskum og tøffelpraline 115,-
Saltet caramel cheesecake med valnødder og kaffeis 120,-
Chokoladefondant med krystalliseret hvid chokolade, råsyltede bær og citronverbena 120,-
Forretter
Pillet taskekrabbe med limemayo, friteres kapers, persille, dild, agurk i hvidvinslage, små drænet tomater, grillet avocado og rugbrødscrumble 165,-
Brændt jomfruhummerhale med muslingesauce, urter og rogn 280,-
Frisk pillet fjordrejer med hvide asparges, ramsløgshollandaise og rugbrødscrumble (Dagspris)
Hovederetter
Helstegt sommerbuk med små ny gulerødder, grillet Kejserhat, nye kartofler og vildtsauce 275,-
Kalvemørbrad med alle de forårs grøntsager vi kan skaffe, sennepscreme og nye kartofler 275,-
Helstegt ribeye med urter, haricoverts ristet med pancetta, bordelaisesauce, kolde bearnaisesauce og ovnstegte kartofler med rosmarin, timian og hvidløg 265,-
Desserter
Citrontærter med pistaciekaramel, saltet marengs og pistacieis 125,-
Rabarber consomme med syltede rabarber, rabarbermousse og champagnesorbet 130,-
Lakridskage med hvid chokolade og rabarber 115,-
Forretter
Pighvar med syltede hvide asparges og jomfruhummer bisque og ærteskud 145,-
Laksetatar af vores hjemmerøget laks og urter med persilleolie og rogn 125,-
Rimet kammuslinger med skilt kærnemælk, dildolie, ærteskud, ærtepure og malt 130,-
Hovedretter
Kalveculotte i brud med edamamebønner i hvidløg og timian, grillet fattigmandsasparges, danske kartofler og brøndkarsesauce 225,-
Kalvemørbrad med grønne asparges, brombær, gulerødder, forårs/øg ristede kartofler og mild sennepssauce 275,-
Oksemørbrad i persille frakke på sølvbeder, spinat med hvidløg, rødbeder, gulerødder, knust kartofler med urter og rødvinssauce 265,-
Desserter
Jordbær consomme med vaniljeis og kagesejl 115,-
Panna cotta med hyldeblomst, hindbær og mynte, friske rosenblade 120,-
Sprød kokosmarengs med hindbæris, jordbæris og brombæris med friske bær og krokant 135,-
Forretter
Røget fasan med friteret fasan, græskarsauce og palmekål 115,-
Terrine af kalv og foie gras med trøffelglace, saltbagt selleri, selleripure og syltede skalotteløg 125,-
Svampe consomme med vagtelæg, urter og svampe “låg” 125,-
Hovedretter
Andebryst med bacondrys, stegte svampe, lang tids stegte tomater, grillet forårsløg, pebersauce og kartofler i bouillon og timian 225,-
US okseculotte stegt med rosmarin, brændt gulerodspure, friseesalat, stegte svampe og pære 245,-
Kalvefilet stegt med rosmarin og salvie, brisler, sprød pancetta, sauteret spidskål med svampe, rosti og kalveglace 230,-
Desserter
Creme bruleen med ristede peanut og kaffeis 115,-
Chokolade-trøftelkage med pinjekerner og passionssorbet 115,-
Lun æblekage med makroner, nødder og vaniljeis 100,-
Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.