Selskab på Jægerhuset

Nedenstående er blot forslag. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker.

Forretter

Stenbiderrogn med urtecreme, sprød kylling skind og karse 125,-

Let stegt torsk med puré af pastinak, brunet smør, brændte mandler og stegt foie gras 130,-

Vintersuppe på kalvehaler og kalvekæber med grøntsager og kål 120,-

 

Hovedretter

Grillet Oksemørbrad med Karl Johan puré, stegte jordskokker, syltede bøgehatte, pommes Anna og rødvinssauce 285,-

Langtid stegt kalveculotte med brændt løg, løgpuré, rødvinspære, knust kartoffel med urter og sauce af svampe og sky 235,-

Bagt unghane med sprødt skind, grillet fennikel, rødbeder, med pommes fondant og salvie sauce 215,-

 

Desserter

Mazarinkage med æblekompot vanliljeskum og tøffelpraline 115,-

Saltet caramel cheesecake med valnødder og kaffeis 120,-

Chokoladefondant med krystalliseret hvid chokolade, råsyltede bær og citronverbena 120,-

Forretter

Pillet taskekrabbe med limemayo, friteres kapers, persille, dild, agurk i hvidvinslage, små drænet tomater, grillet avocado og rugbrødscrumble 165,-

Brændt jomfruhummerhale med muslingesauce, urter og rogn 280,-

Frisk pillet fjordrejer med hvide asparges, ramsløgshollandaise og rugbrødscrumble (Dagspris)

 

Hovederetter

Helstegt sommerbuk med små ny gulerødder, grillet Kejserhat, nye kartofler og vildtsauce 275,-

Kalvemørbrad med alle de forårs grøntsager vi kan skaffe, sennepscreme og nye kartofler 275,-

Helstegt ribeye med urter, haricoverts ristet med pancetta, bordelaisesauce, kolde bearnaisesauce og ovnstegte kartofler med rosmarin, timian og hvidløg 265,-

 

Desserter

Citrontærter med pistaciekaramel, saltet marengs og pistacieis 125,-

Rabarber consomme med syltede rabarber, rabarbermousse og champagnesorbet 130,-

Lakridskage med hvid chokolade og rabarber 115,-

Forretter

Pighvar med syltede hvide asparges og jomfruhummer bisque og ærteskud 145,-

Laksetatar af vores hjemmerøget laks og urter med persilleolie og rogn 125,-

Rimet kammuslinger med skilt kærnemælk, dildolie, ærteskud, ærtepure og malt 130,-

 

Hovedretter

Kalveculotte i brud med edamamebønner i hvidløg og timian, grillet fattigmandsasparges, danske kartofler og brøndkarsesauce 225,-

Kalvemørbrad med grønne asparges, brombær, gulerødder, forårs/øg ristede kartofler og mild sennepssauce 275,-

Oksemørbrad i persille frakke på sølvbeder, spinat med hvidløg, rødbeder, gulerødder, knust kartofler med urter og rødvinssauce 265,-

 

Desserter

Jordbær consomme med vaniljeis og kagesejl 115,-

Panna cotta med hyldeblomst, hindbær og mynte, friske rosenblade 120,-

Sprød kokosmarengs med hindbæris, jordbæris og brombæris med friske bær og krokant 135,-

Forretter

Røget fasan med friteret fasan, græskarsauce og palmekål 115,-

Terrine af kalv og foie gras med trøffelglace, saltbagt selleri, selleripure og syltede skalotteløg 125,-

Svampe consomme med vagtelæg, urter og svampe “låg” 125,-

Hovedretter

Andebryst med bacondrys, stegte svampe, lang tids stegte tomater, grillet forårsløg, pebersauce og kartofler i bouillon og timian 225,-

US okseculotte stegt med rosmarin, brændt gulerodspure, friseesalat, stegte svampe og pære 245,-

Kalvefilet stegt med rosmarin og salvie, brisler, sprød pancetta, sauteret spidskål med svampe, rosti og kalveglace 230,-

Desserter

Creme bruleen med ristede peanut og kaffeis 115,-

Chokolade-trøftelkage med pinjekerner og passionssorbet 115,-

Lun æblekage med makroner, nødder og vaniljeis 100,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.