SELSKABSMENU
Min 15 personer

Herunder finder I vores forlag til menu
I er naturligvis velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker

Snacks til velkomst

Vol-au-vent med lakse rilette

Vol-au-vent med rejesalat

Vandbakkelser med vesterhavsost og oregano

Crostini med rørt tatar og lemonaioli

Butterdejs snegle med oliven tapanade

Kroketter af kalveskank med trøffelmayo

Vælg mellem tre slags
135,- pr. person

Mellemretter

Champagnegranité
med mynte og hindbær
kr. 55,-

Rørt tatar med cognac,
purløgsmayo og chips
kr.75,-

Gratineret gedeost med kvædekompot
og honning
kr. 65,-

Forretter

Bagt hvid fisk med sønderjysk kål,
beurreblanc, urtesalat og porrestøv
kr. 125,-

Sortfodskinke med burrata,
grillet grønne asparges, syltede rødløg og urtevinaigrette
kr. 135,-

Rørt laksetatar på bund af avocado
med kørvel, æble, fennikel og rugbrødscrumble
kr. 135,-

Brændt jomfruhummerhaler med dildoliekefir,
ærtepuré, urter og jordskokkechips
kr. 145,-

Carpaccio af kalvemørbrad
med rukola, olivenolie, bagt parmesan og ristede pinjekerner
kr. 135,-

Hummersuppe med kammusling og jomfruhummer,
serveret med rygeostecreme og urter
kr. 130,-

Rimmet kammuslinger med dildmayo,
urtesalat, røget mandler og syltede æbler
kr. 140,-

Hovedretter

Helstegt dyrefilét med selleripuré,
pommes risoléss, smørristede svampe og sæsonens grønt dertil brombærsauce
kr. 295,-

Rosastegt andebryst med gulerodspuré,
smørristede svampe, sæsonens grønt og kartofler dertil rødvinssauce
Kr. 245,-

Helstegt Grambogård oksemørbrad med rodfrugtpuré,
frittede løg sæsonens grønt og kartofler samt cremet pebersauce
kr. 295,-

Helstegt kalvemørbrad fra Grambogård med gulerodspuré,
jordskokke chips, sæsonens grønt og kartofler dertil kalvesky med timian
kr. 295,-

Helstegt lammekrone stegt med hvidløg og rosmarin,
serveret med selleripuré, sæsonens grønt og kartofler dertil Rosmarinsauce
kr. 325,-

Helstegt Grambogård kalvefilet med rødbedestøv,
selleripuré, sæsonens grønt og kartofler dertil sauce suprême
kr. 295,-

Vagtel farseret med karl Johan svampe med selleripure,
sæsonens grønt og kartofler dertil rødvinssauce
kr. 275,-

Desserter

Chokoladefondant med ’blødende hjerte’
med vanilje iscreme, karamel, og krystalliseret hvid chokolade
kr. 125,-

Fransk citrontærte med brændt marengs,
hindbærsorbet, chokolade drys og krokant af pistagenødder
kr. 130,-

Nøddekurve med 3 slags is sorbet og iscreme,
chokoladesauce, karamel og hvid chokolade-sne
kr. 130,-

Creme brulee med passionsfrugt sorbet og mynte
kr. 120,-

Chokoladetrøffel kage med solbærsorbet,
sprød mandel krokant og passionsfrugtsauce
kr. 130,-

Jordbær consommé
med vaniljepafait og skovsyre
kr. 120,-

Dessert tallerken
med jordbærconsommé, creme brulee, karamel,
chokoladetrøffel kage, sorbet is, sne og søde kys
kr. 150,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.