SELSKABSMENU
Min 20 Gæster
Herunder finder I vores forlag til menu
I er naturligvis velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker
-
SNACKS OG MELLEM RETTER
-
JANUAR-FEBRUAR-MARTS
-
APRIL-MAJ-JUNI
-
JULI-AUGUST-SEPTEMBER-
-
OKTOBER-NOVEMBER-DECEMBER
Snacks til velkomst
Vælg mellem tre slags
135,- pr. person
Vol-au-vent med lakse rilette
Vol-au-vent med rejesalat
Vandbakkelser med vesterhavsost og oregano
Crostini med rørt tatar og lemonaioli
Butterdejs snegle med oliven tapanade
Kroketter af kalveskank med trøffelmayo
Mellemretter
Champagnegranité
med mynte og hindbær
55,-
Rørt tatar med cognac,
purløgsmayo og chips
75,-
Gratineret gedeost med kvædekompot
og honning
65,-
Forretter
Bagt torskeryg med sønderjysk kål,
beurreblanc, urtesalat og porrestøv
130,-
Jordskokkesuppe med kammusling og urteolie,
syltede æbler og sprødt pancetta
135,-
Røget Kjøbenhavner laks med dild pickles,
urter og rugbrødscrumble
130,-
Hovedretter
Vagtel farseret med karl Johan svampe med pure,
sæsonens grønt og kartofler dertil rødvinssauce
295,-
Helstegt Grambogård oksemørbrad med rodfrugtpuré,
frittede løg sæsonens grønt og kartofler samt cremet pebersauce
315,-
Braiseret kalvecuvette fra grambogård dertil sauterer rodfrugter
med timian bagte kartofler og estragonsauce
285,-
Dessert
Nøddekurve med 3 slags is sorbet og iscreme,
chokoladesauce, karamel og hvid chokolade-sne
130,-
Chokoladefondant med ’blødende hjerte’
med vanilje iscreme, karamel, og krystalliseret hvid chokolade
130,-
Fragilite is roulade med appelsinsauce,
karamel og mynte
125,-
Forretter
Rørt laksetatar på bund af avocado
med kørvel, æble, fennikel og rugbrødscrumble
145,-
Hvide asparges med sauce mousseline,
håndpillet grønlandske rejer og dild
135,-
Carpaccio af kalvemørbrad
med rucola, olivenolie, bagt parmesan og ristede pinjekerner
130,-
Hovedretter
Helstegt Grambogård kalvefilet med rødbedestøv,
rodfugtepure, sæsonens grønt og kartofler dertil sauce supreme
285,-
Helstegt oksemørbrad fra Grambogård med knoldselleripure,
sæsonens grønt, kartofler og rødvinssauce
315,-
Urtestegt unghanebryst på bund af gulerodspure, crumble af pancetta,
sæsonens grønt, kartofler og skysauce
275,-
Dessert
Rabarber panna cotta med hvid chokolademousse og ristede nødder
125,-
Fransk citrontærte med brændt marengs,
hindbærsorbet, chokolade drys og krokant
135,-
Gateau marcel med solbærsorbet,
sprød mandel krokant og passionsfrugtsauce
130,-
Forretter
Brændt jomfruhummer med dildoliekefir,
ærtepuré, urter og jordskokkechips
155,-
Stegt Helleflynder på blomkålspure,
brunet smør, urter og røget mandler
135,-
Sortfodskinke med buratar,
bagt rødbedetatar og karse
135,-
Hovedretter
Helstegt lammekrone stegt med hvidløg og rosmarin,
serveret med selleripuré, sæsonens grønt og kartofler dertil Rosmarinsauce
335,-
Helstegt kalvemørbrad fra Grambogård med gulerodspuré,
jordskokke chips, sæsonens grønt og kartofler dertil kalvesky med timian
320,-
Vagtel farseret med karl Johan svampe med pure,
sæsonens grønt og kartofler dertil rødvinssauce
295,-
Desserter
Jordbær consommé
med vaniljepafait og skovsyre
130,-
Chokolade-trøffelkage med friske bær og saltkaramel is
130,-
Desserttallerken
med jordbærconsommé, creme brulee, karamel,
chokoladetrøffel kage, sorbet is, sne og søde kys
165,-
Forretter
Hummersuppe med kammusling og jomfruhummer,
serveret med rygeostecreme og urter
145,-
Røget fasanbryst med hokkaidocreme,
friteret palmekål, kefir og spinatolie
135,-
Rødbederimet færøske laks med
peberrodscreme, friteret kapers og urter
135,-
Hovedret
Rosa stegt andebryst med gulerodspuré,
smørristede svampe, sæsonens grønt og kartofler dertil rødvinssauce
285,-
Helstegt dyrefilét med selleripuré, pommes risoléss, smørristede svampe
og sæsonens grønt dertil brombærsauce
315,-
Helstegt oksemørbrad fra Grambogård med rodfrugtepure,
stegte svampe, årstiden grønt, kartofler og pebersauce
315,-
Desserter
Creme caramel med dobbelt creme med syltede kirsebær
125,-
Fragilite med hvid chokoladecreme og hindbærsorbet og nøddecrunch
130,-
Cheesecake med havtorn, lakrids og chokolade
130,-
Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.
Efter den nye lovgivning ang. kasseapparater og dankortterminaler
har vi ikke mulighed for at dele regningen, en regning pr. bord
(Vi beklager)