SELSKABSMENU
Min 20 Gæster

Herunder finder I vores forlag til menu
I er naturligvis velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker

Snacks til velkomst

Vælg mellem tre slags
135,- pr. person

Vandbakkelser med gryer og trøffelcreme
Ørredrogn med rygeost med purløg
Rørt tatar med estragoncreme
Friteret østres tatarsauce
Bikini toast med vesterhavsost og trøffel
Oliven og nødder

 

Mellemretter

Champagnegranité
med mynte og hindbær
55,-

Skikkelsbær sorbet med ingefær
65,-

Rørt tatar med cognac,
purløgsmayonnaise og chips
75,-

Consomme Celestine, Pandekage med kylling souffle og urter
125,-

Røget færøsk laks med friskost cremet, sprødt grønt, urter og rugbrødscrumble
135,-

Stegt kammuslinger med jordskokkerpure, syltede jordskokker,
brunet smør samt hasselnødder og urter
145,-

Rørt laksetatar med avocadocreme,
kørvel, æble, fennikel og rugbrødscrumble
155,-

Carpaccio af kalvemørbrad
med rucola, olivenolie, bagt parmesan og ristede pinjekerner
135,-

Bagt helleflynder med dildoliekefir,
ærtepure, sprødt pancetta og urter
135,-

Rørt rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, kartoffelchips og urter
125,-

Rørt tatar af okse, med estragoncreme, sprøde løg og urter
135,-

Hummerbisque, fiskesouffle med hummer og sauterer spinat
155,-

Vagtel farseret med karl Johan svampe med creme af
knoldselleri dertil svampesauce
295,-

Stegt perlehøne med estragonsauce, romanesco og kartoffelpure
275,-

Helleflynder stegt på brød, burre Blanc sauce og sauteret spinat og svampe
315,-

Helstegt kalvemørbrad med timian og hvidløg, karamelliseret, gulerodspure og rødvinssauce
315,-

Tournedos rossini med brødcroutoner sauteret spinat, madeirasauce og det bedste fra anden
385,-

Bøf Wellington med gulerodspure og trøffelsauce
415,-

Langtid stegt okseculotte eller kalveculotte med pure af rodfrugter, stegte svampe og rødvinssauce
285,-

250 g ribeye fra uruguay med bagt tomat, pommes frites og bearnaise
365,-

Dyrefile med glaseret rødbede, stegt hjertesalat, vildtsauce og svenske tyttebær
325,-

 

ALLE RETTER KOMMER DER ÅRSTIDEN SPRØDE GRØNTSAGER
OG KARTOFLER TIL

Creme bruléen med hindbærsorbet
125,-

Rombraiseret ananas med kokos is
125,-

Gateau Marcel kage med saltkaramel is dertil råsyltede bær
135,-

Chokoladefondant med ’blødende hjerte’
med vanilje iscreme, karamel, og krystalliseret hvid chokolade
135,-

Fransk citrontærte med brændt marengs,
citronsorbet, chokolade drys og krokant
145,-

Crepe suzette med appelsinsauce og vaniljeis
145,-

Tiramisu lavet på pistacie, chokolade og krokant
135,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer. 

Efter den nye lovgivning ang. kasseapparater og dankortterminaler
har vi ikke mulighed for at dele regningen, en regning pr. bord
(Vi beklager)