SELSKABSMENU
Min 15 personer

Herunder finder I vores forlag til menu
I er naturligvis velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker

FORRETTER

Stenbidderrogn med burata
med dildolie, salturt og kress

dagspris 

Bagt torsk
med sønderjysk kål, urte-beurreblanc, rødbedechips og porrestøv

125,-

Jordskokkesuppe
med ristede chorizopølse, porrestøv, dildolie og urter

115,-

HOVEDRETTER

Helstegt oksemørbrad fra Grambogård
med rodfrugtpuré, vintergrønt, sprøde løg,
pommes Anna og Madagaskar-pebersauce
285,-

Langtidsstegt kalveculotte fra Grambogård
med gulerodspuré, vintergrønt,
syltede løg, knuste rosmarinkartofler med urter og cremet rosmarinsauce
255,-

Gratineret Unghanebryst
med estragon, sprød pancetta,
pastinak puré, vintergrønt, pommes rösti og sauce suprême
225,-

DESSERTER

Chokoladefondant med ’blødende hjerte’
med vanilje iscreme, karamel, krystalliseret hvid chokolade og knas
125,-

Saltet caramel cheesecake
med valnødder og kaffeis
120,-

Mazarintærte
med æblekompot, ristede mandler og creme anglaise
115,-

FORRETTER

Smørdampet hvide asparges
med håndpillede sø-kogte rejer, sauce mousseline og urter
125,-

Urterøget laks
serveret med purløgscreme, citronconfit, fennikel crudité og friterede kapers
115,-

Skagenskinke med grønne asparges
med ramsløg, vagtelæg og urtevinaigrette

120,-

HOVEDRETTER

Helstegt kalvemørbrad fra Grambogård
med gulerodspuré, jordskokke chips, timian sky, nye kartofler og forårsgrønt
280,-

Lammekrone stegt med hvidløg og rosmarin
serveret med selleripuré, rosmarinsauce, nye kartofler, grillet asparges og forårsgrønt
285,-

Grambogård oksefilét
med puré, spøde løg, porrestøv,  forårsgrønt, nye kartofler og rødvinssauce
255,-

DESSERTER

Fransk citrontærte
med brændt marengs, hindbærsorbet, chokolade drys
og krokant af pistagenødder
120,-

Rabarbertrifli
med makron, mascarponecreme, hvid chokolade og nougatknas
120,-

Nøddekurve med 3 slags is sorbet og iscreme
med chokoladesauce, karamel og hvid chokoladesne
125,-

FORRETTER

Rørt Laksetatar med rogn
kapers og rødløg, serveret med fennikel crudité, urter, rugbrødscrumble og dildolie
135,-

Rimet kammuslinger
med dildoliekefir, ærtepuré, bælgærter og jordskokkechips
135,-

Carpaccio af kalvemørbrad
med rucola, trøffelolie, parmesan og syltede rødløg
125,-

HOVEDRETTER 

Helstegt Grambogård oksemørbrad
med gulerodspuré, friterede løg, rødvinssauce,
pommes Anna og sommergrønt
285,-

Helstegt kalvefilet fra Grambogård
med selleripuré, syltede perlerødløg, timian sauce,
pommes rösti og sommergrønt
245,-

Smørstegt perlehønebryst
med ærtepuré, bagte rødbeder,

nye kartofler, sommergrønt og merian sauce
225,-

DESSERTER

Fragilité med hvid chokoladecreme
skovbærsorbet, havtorn og mynte
120,-

Oreo cheesecake
med karamel og jordbær
115,-

Hindbær panna cotta
med chokolade mousse, chokoladeknas, crumble og skovsyre
120,-

FORRETTER

Hjemme røget fasan
med græskarpure, hasselnødder,
anissyltede æbler og balsamicoglace
120,-

Hummersuppe
med kammusling og jomfruhummer
serveret med rygeostecreme og urter
135,-

Bagt hvid fisk
med blomkålspuré, dildolie, brunet smør,
ristede saltmandler og urtesalat
125,-

 

HOVEDRETTER

Helstegt dyrefilét
serveret med selleripuré, pommes risoléss, smør ristede svampe og
gulerødder samt brombærsauce
295,-

Rosastegt andebryst
med gulerodspuré, pommes Anna,
stegte svampe, sæson grønt og rødvinssauce
245,-

Beef Wellington af Grambogård oksemørbrad
med selleripuré, bagte gulerødder, sprøde løg og sauce bordelaise
315,-

DESSERTER

Chokoladetrøffel kage
med solbærsorbet, sprød mandel krokant og passionsfrugtsauce
115,-

Pære Belle Helene med vanilje is
 chokoladesauce og nøddekrokant

115,-

Fragilité isroulade
med vaniljeis, ristede mandler,
nougatknas og hindbærsauce
120,-

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.