SELSKABSARRANGEMENTER
Herunder finder I vores forlag til selskabsarrangementer.
I er naturligvis velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker

Forslag 1

1250,- pr. person

Ankomst kl. 18.00 til velkomstdrink
Tre retters årstidens menu
Vinmenu: Hvidvin, rødvin og dessertvin
Kaffe/the og avec
Bar med øl, vand, og huset vin til kl. 03.00
Natmad
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen.

Ankomst til Jægerhuset fra kl. 18.00
Velkomstdrink byder vi på Hyldeblomst kir

MENU
Rimet kammuslinger med dildoliekefir, ærtepuré, bælgærter og jordskokkechips

Helstegt kalvefilet fra Grambogård med selleripuré,
timian sauce, nye kartofler og sommergrønt

Jordbærconsommé med vaniljeparfait og mynte

VINMENU
Hvidvin: Darling River, Chardonnay-Semillon, Australien

Rødvin: Le Sciare, Salento Primitivo, Italian

Dessertvin: Muscat, Late Harvest, Brown Brothers, Australian

Efter middagen
Kaffe/the med avec

Derefter
Blødbar med Tuborg, Classic, diverse sodavand og huset vine frem til kl. 03.00

Ønskes man spiritus, Gin, vodka, whisky, lys og mørk rom, etc. er der et tillæg på 125,- pr person.

Natmaden bliver serveret når I ønsker det

Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen

 

Efter kl. 23.00 er der nattillæg
1250,- pr påbegyndt time + én time til rengøring
der kommer udover.

Forslag 2

1350,-

Ankomst kl. 18.00 til bobler og snacks
Tre retters årstidens menu
Vinmenu: Hvidvin, rødvin og dessertvin
Kaffe/the, avec og chokolade
Bar med øl, vand, og huset vin til kl. 03.00
Natmad
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen

Ankomst til Jægerhuset fra kl. 18.00
Velkomstdrink byder vi på Charles Bailly, Brut Supréme, Frankrig
Snacks: vandbakkelser med gruyereost og basilikum

MENU
Rørt røget laksetatar med rogn, anissyltede æbler,
nedkogt balsamico med honning, rødløg, sprød rugbrødscrumble

Tournedos af kalvemørbrad fra grambogård
med nye danske kartofler, årstidens grøntsager og rødvinssauce

Cremebruléen med kaffeis og pistacie-krokant

VINMENU
Hvidvin: Grüner velliner, Johanneshof Reinisch, Terrassen, Østrig

Rødvin: Chateau Maucoil, Côtes Du Rhône Villages, Frankrig

Dessertvin: Muscat, Late Harvest, Brown Brothers, Australian

Efter middagen
Kaffe/the med avec og chokolade

Derefter
Blødbar med Tuborg, Classic, diverse sodavand og huset vine frem til kl. 03.00

Ønskes man spiritus, Gin, vodka, whisky, lys og mørk rom, etc. er der et tillæg på 125,- pr person.

Natmaden bliver serveret når I ønsker det

Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen


Efter kl. 23.00 er der nattillæg
1250,- pr påbegyndt time + én time til rengøring
der kommer udover.

Forslag 3

1650,-

Denne pakke inkluderer
Ankomst kl. 18.00 til bobler og snacks
Fire retters årstidens menu
Vinmenu: Hvidvin, rødvin og dessertvin
Kaffe/the, avec og chokolade
Bar med øl, vand, vin og spiritus til kl. 03.00
Natmad
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen

Ankomst til Jægerhuset fra kl. 18.00
Velkomstdrink byder vi på
Champagne Brut Reserve, Pol Roger
og tre slags snacks

MENU

Forret
Pocheret kongekrabbe med Berri caviar og sprødt, surt og sødt

‘Hovedret
Sommerbuk fra New Zealand med bagt pancetta, årstidens spæde grøntsager,
nye kartofler og trøffelsauce

Mellem ret
“Ganerenser”
vandmelonsorbet

Dessert
’”Desserttallerken”
Jordbærconsommé, Chokoladekage,
Små Crème brûlée
vaniljeis i pistacie krokant

VINMENU
Hvidvin:
Rødvin:
Dessertvin:

Efter middagen
Kaffe/the med avec og chokolade

Derefter
Bar med Tuborg, Classic, diverse sodavand og huset vine samt huset spiritus frem til kl. 03.00
Natmad: Vi tænder grillen og rister pølser med tilbehør når I ønsker det

Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen

 

Efter kl. 23.00 er der nattillæg
1250,- pr påbegyndt time + én time til rengøring
der kommer udover.

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.