Frokost selskab på Jægerhuset

Frokostbuffet 1

Første servering

Marineret tøndemodnet sild, rå løg og dild
Karrysild med æbler, kapers og løg
Jægerhusets hjemmerøget laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Grønlandske rejer (i lage) med kogte æg og mayonnaise

Anden servering

Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Mørbradbøf med svampecreme og surt
Tarteletter med høns og jordskokker
Små grøntsagstærter med urtecreme

Og til slut

Tre dejlig oste med nødder og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade

Og naturligvis vores hjemmebagt lystbrød og rugbrød

325,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: 165,-

Frokostbuffet 2

Første servering

Rørt røget torske tatar med nedkogt balsamico og honning
Jægerhusets hjemmerøget laks med urtecreme og rugbrødscrumble
Friteret rødspætte i sprød salat og ærtepesto
Bresaola med vesterhavsost, tomatsalsa og ristede solsikkekerner

Anden servering

Bagt ung hane fyldt med citron og persille
Langtidsstegt kalvecuvette med rosmarin og hvidløg dertil rødvinssauce
Timian stegte kartofler med soltørret tomat
Sauté af årstidens grøntsager
Broccolisalat med tørret tranebær og ristede pinjekerner
Mormorsalat efter årstiden

Og til slut

Tre dejlige oste med nødder og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokolade
Tærte efter årstiden med tilbehør

385,- pr. person

(min. 25 personer)
Børn under 12 år: 195,-

Frokostbuffet 3

Første servering

Marineret sild med karrysalat med tomat, kapers og løg
Kryddersild med rødbede, blomsterkapers, æble og dild
Sennepssild med syltede rødløg, friterede kapers og dild
Pandestegte rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmerøget laks med rygeost, karse, radiser og rugbrødscrumble
Smilene æg med rejer, rogn, hvid og rødmayonnaise

Anden servering

Sprængt oksebryst med pickles ristede løg og peberrodscreme
Jægerhuset rullepølse med løg, sky og sennep
Roastbeef med kartoffelsalat, tomat og syltede agurk
Hønsesalat med sprød kylling skind
Lun kalveleverpostej med bacon og rødbeder
Mørbrad med bløde løg og svampe a la creme
Broccolisalat med æble og græsk yoghurt

Og til slut

3 dejlige oste med nødder og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokoladestykker
Lun æblekage med gele og kanelcreme

Pr person 375,-

(min. 25 personer)
Børn mellem 2 og 12 år 200,-

Frokostbuffet 4

Første servering

Varme røget laks med spinatcreme med flødeost
Røget torsketatar med indkogt balsamico og anissyltede æbler
Jomfruhummerbisque med ristet kammusling og dildolie
Vitello tonnato med tunsauce, kapers og citron

Anden servering

Langtid stegt okseculotte med timian og hvidløg
Fyldt svinemørbrad i pancetta, svampe og soltørret tomater
Udbenede kyllingelår med rosmarin og salvie
Provencalsk grøntsagstærte
Broccolisalat med æble og græsk yoghurt
Salat med edamamebønner, spidskål, ristede pinjekerner og pære
Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum, rucola og krydderurter
Grøn kartoffelsalat med olie-eddike-dressing

Og til slut

3 dejlige oste med nødder, kompot og kiks
Gammeldags frugtsalat med chokoladestykker
Frugttærte med kagecreme og pistaciemarcipan

Pr person 455,-

(min. 25 personer)
Børn mellem 2 og 12 år 250,-

 

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.