Skip to main content

FROKOST BUFFETER
MIN 25 GÆSTER

Den Danske Klassiske Buffet

Første servering
Marineret tøndemodnet sild, rå løg og dild
Karrysild med æbler, kapers og løg
Røget færøske laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med grov remoulade, citron og dild
Grønlandske rejer med ørredrogn, æg og mayonnaise

Anden servering
Lun Kalveleverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med rødbeder, sennep og agurkesalat
Mørbradbøf med blødeløg, stegte svampe og cornichoner
Hønsesalat med sprød bacon, æbler og karse
Grøn kartoffelsalat med pesto, røget mandler og urter

Slutter af med
Ost
Vesterhavs ost og Blå kornblomst
med kompot, syltede valnødder, knækbrød og kiks
Samt frugtsalat med råcreme

400,- pr. person

Børn under 12 år 200,-

(Buffet er min 25 gæster eller man betaler for min 25 a 400 ,-)

Frokostbuffet
Den Lidt Mindre

Første servering
Bagt hvid fisk med grøn pesto, sprøde friske grøntsager og syltede rødløg
Røget færøsk laks med urtecreme, rugbrødscrumble og urter
Friteret rødspætte på ærtepuré og citron
Bresaola og parmaskinke grillet artiskokker, tomatsalsa med shiso karse

Anden servering
Stegt kylling med piment d’espelette og persille
Langtidsstegt okseculotte med
rosmarin og hvidløg
Ratatouille
Broccolisalat med rødløg, tørret tranebær og ristede kerner
Bagt gulerødder med græsk yoghurt,
ristede pinjekerne, feta og dild
Grøn salat med sennepsvinaigrette,
radicchio og røget mandler
Timian stegte kartofler med soltørret tomat og purløg
Rødvinssauce

Slutter af med
Ost
Vesterhavs ost, Blå kornblomst, Gammelknas
med kompot, syltede valnødder, knækbrød og kiks
Samt årstidens kage

450,- pr. person

Børn under 12 år: 225,-
(Buffet er min 25 gæster eller man betaler for min 25 a 450,-)

Frokostbuffet
Den Lidt Større

Første servering
Varme røget laks med peberrodscreme og urtesalat
Bagt hvid fisk med grøn pesto, sprøde friske grøntsager og syltede rødløg
Rimmet kammusling med dild-mayo, æbler og kartoffelchips
Rørt tatar af okse med estragon, cornichoner trøffel-mayo og sprøde løg

Anden servering
Langtid stegt okseculotte med timian og hvidløg
Helstegt svinemørbrad med pancetta, tomat, svampe og persille
Bagt kylling med salvie, citron og persille
Små provencalsk grøntsagstærte
Broccolisalat med rødløg, tørret tranebær og ristede kerner
Salat med spidskål, granatæble, ristede mandler og persille
Tomatsalat med frisk mozzarella, rucola og krydderurter
Cæsarsalat med croutoner og parmesan
Bagt kartoffelsalat med forårsløg, soltørret tomater og parmesan
Rødvinssauce
Estragoncreme med dild

Slutter af med
Ost
Vesterhavs ost, Blå kornblomst, Gammelknas
med kompot, syltede valnødder, knækbrød og kiks
Frisk frugtsalat med råcreme

Samt årstidens kage

 500,- pr. person

Børn under 12 år: 250,-
(Buffet er min 25 gæster eller man betaler for min 25 a 500,-)

 

Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.