Jul på Jægerhuset fra d. 23. november

Glæder os til at byde jer velkommen og glædelig jul

Juleanretning

Juleanretning 285,-
Serveres over tre gange

Karrysild med smilende æg, tomat, løg, blomster kapers og æbler
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad færøske laks med rævesauce og dild

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Andebryst med appelsin og sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål

Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

Jul på Jægerhuset

Jul på Jægerhuset Pris 425,-
Serveres over fire gange

Gammeldags modnede marinerede Christiansø sild med løg og kapers
Karrysild med smilende æg, tomat, løg, blomster kapers og æbler
Lun stegt sild med  friteret kapers og syltede rødløg

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad færøske laks med rævesauce og dild
Røget ål med røræg og purløg
Skaldyrsalat med grønne asparges og dild

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Andebryst med appelsin og sauce
Julemedister med stuvet grønlangkål
Lun leverpostej med rødbede og bacon

Ost med nødder og kiks
Gammeldags frugtsalat
Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

FRA HAVET

Gammeldags modnede Christiansø sild
med løg, tomat, kapers og dild 82,-

Karrysild
med kogt æg, æbler, kapers, rødløg og dild 86,-

Lun stegt sild
med syltede løg, friteret kapers, karse og dild 95,-

Ruths Kryddersild fra Christians Ø
med creme fraiche, kartofler, rødløg, kapers og dild 95,-

Dagens Sildeanretning
3 slags sild efter køkkenets valg med garniture 179,-

Sol over Gudhjem
Røget bornholmersild, radiser, purløg, rødløg og æggeblomme 115,-

Sol over Jægerhuset
Røget bornholmersild med radiser, purløg og rygeostcreme 115,-

Gravad færøske laks
med rævesauce og dild 135,-

Røget ål – klassisk
med lun røræg og purløg 170,-

Friskpillede Søkogte Grønlandske Rejer
med hvid- og rød mayonnaise, dild og citron 125,-

Æg og rejer
Æg med mayonnaise, friskpillede søkogte grønlandske rejer og karse 115,-

Skaldyrssalat
med krebsehaler, surimi, hummer, rejer, lakserogn, citron og dild 135,-

Pandestegt rødspættefilet
med remoulade og citron 120,-

“Lille Kalv”
Pandestegt rødspættefilet med mayonnaise pyntet
med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron 130,-

“Store Kalv ”
Pandestegt rødspættefilet med remoulade pyntet
med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron 130,-

”Stjerneskud”
Dampet og friteret rødspættefilet, citron- og rød mayonnaise,
friskpillede søkogte grønlandske rejer og kaviar 175,-

FRA MARKEN

Hønsesalat
med bacon, stegte svampe og karse 120,-

Høns i tartelet
med grønne asparges og friteret kapers 125,-

Mørbradbøf
med svampe a’la creme, og bacon 135,-

Mørbradbøf
med bløde løg og agurkesalat 125,-

Jægerhuset ”Dyrlægens natmad”
med kalveleverpostej belagt med sprængt kalvetunge, rødbeder og rødløg 115,-

”Kokkens natmad”
Sprængt Kalvetunge med hønsesalat, stegte svampe og karse 120,-

Lun kalveleverpostej
med bacon, stegte svampe, agurkesalat og rødbeder 120,-

Ribbensteg
med rødkål, agurkesalat og syltede svesker 125,-

Pariserbøf (let stegt) på ristet brød
med frisk revet peberrod, løg, kapers, pickles, rødbede og æggeblomme 160,-

Tatar af okse
med rå æggeblomme, frisk revet peberrod, kapers, løg og pickles 130,-

Løvemad
Tatar af okse, kaviar, rå æggeblomme og løg 130,-

 

OSTE
Gammel nok fra Jernved Mejeri
med sky, løg og rom på rugbrød 115,-

Gorgonzola Luigi Guffanti
med æggeblomme og rødløg på ristet rugbrød 115,-

Brie fra Hårbølle Mejeri
med syltede nødder og kiks 115,-

Tre dejlige danske oste
med tilbehør 125,-

TIL DEN SØDE TAND

Macarons 3 stk. 35,-

Petit four pr. stk. 26,-

Gammeldags æblekage
med flødeskum og gele 75,-

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce 68,-

Æbleskiver med marmelade og flormelis 62,-

Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce 65,-

Cheesecake med pebernøddebund og kirsebærgele 75,-

Oscar Wilde »Jeg kan modstå alt, undtagen fristelser« og
»Den eneste måde at blive af med fristelserne, er at give efter for dem«