Jul på Jægerhuset

Julefrokost buffet 25. og 26. december 2018 fra kl. 12.00

Bordbestilling er nødvendigt og kan ske på tlf. 45 41 04 47 eller mail restaurant@jaegerhuset.dk

Marinerede sild med løg, tomat og kapers
Karrysild med æbler, æg, løg og kapers
Estragonsild med æble, tomat, rødløg og kapers
Lun stegt sild med løg, kapers og syltede kartofler
Hjemmerøget laks med purløgscreme
Gravet laks med sennepssauce
Skaldyrssalat med lakserogn, dild og citron
Æg og rejer med mayo

Hønsesalat med bacon og stegte svampe
Glaseret juleskinke med brunet kartofler
Flæskesteg med rødkål
Andesteg med svesker og appelsinsauce
Æbleflæsk
Blodpølse med kanel og sirup
Medisterpølse med grønlangkål

4 slags oste med syltede nødder kiks
Gammeldags frugtsalat
Chokoladetrøffelkage
Ris a la mande, lun kirsebærsauce og ristet mandler

Pris 395,- pr. person

Børn u. 12 år 200,-

Juleanretning

Serveres over tre gange

Jægerhusets stegte sild med syltede kartofler
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmegravad laks med “rævesovs”

Ribbensteg med flæskesvær og surt
Lun leverpostej med bacon og rødbeder
Andebryst med rødkål og andesauce

Ris a´la mande med kirsebærsauce og ristede mandler

Pris 275,- pr. person

Stor Juleanretning

Serveres over 3 gange

Jægerhusets stegte sild med syltede kartofler
Karrysild med æg, tomat, kapers, løg og dild
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemme gravad laks med “rævesovs”
Røget ål med røræg og purløg

Ribbensteg med flæskesvær, rødkål og surt
Lun leverpostej med bacon og champignon
Andebryst med rødkål og andesauce

Ris a´la mande med kirsebærsauce og ristede mandler
eller
Cheesecake med kirsebær på bund af pebernødder og kiks

Pris 355,- pr. person 

Julebuffet til selskaber

Stegt sild med rødløg, kapers og syltede kartofler
Gravad laks med rævesauce
Friteret rødspætte med remoulade og citron

Confiteret andelår med sveskekompot
Hønsesalat med ristet svampe og sprød bacon
Flæskesteg med rødkål og brun sovs
Små kartofler vendt i persille, løg og muskatnød

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebær sauce
3 slags ost med syltede nødder og kiks

Dertil lyst brød, rugbrød, smør og fedt’

 

Pris 385,- pr. person
Min. 25 personer 

Tilvalg til julebuffet

Et stk. røget ål med røræg og purløg
+55,-
Tøndemodnet sild med karrysalat, kapers og rødløg
+30,-
Karrysild med smilende æg, kapers, løg og æble
+30,-
Sennepssild med rødbedesalat, løg og karse
+30,-
Skaldyrssalat
+45,-
Klassisk æbleflæsk
+35,-
Brune kartofler
+35,-
Lune frikadeller
+25,-
Lun leverpostej med stegte svampe og bacon
+30,-
Spidskålsalat med æbler, solsikkekerner, granatæble og sennepsvinagre
+35,-
Gammeldags frugtsalat
+35,-

Julebuffet ud af huset

Stegt sild med rødløg, kapers og syltede kartofler
Gravad laks med rævesauce
Friteret rødspætte med remoulade og citron

Confiteret andelår med sveskekompot
Hønsesalat med ristet svampe og sprød bacon
Flæskesteg med rødkål og brun sovs
Små kartofler vendt i persille, løg og muskatnød

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebær sauce
3 slags ost med syltede nødder og kiks

Dertil lyst brød, rugbrød, smør og fedt

Pris 385,- pr. person
Hent selv, min. 15 personer
Ved bestillinger på 25-40 personer, leverer vi for 650,- (max 25 km.)
Over 40 personer er levering gratis ved max 25 km. 

Tilvalg til julebuffet ud af huset

Et stk. røget ål med røræg og purløg
+55,-
Tøndemodnet sild med karrysalat, kapers og rødløg
+30,-
Karrysild med smilende æg, kapers, løg og æble
+30,-
Sennepssild med rødbedesalat, løg og karse
+30,-
Skaldyrssalat
+45,-
Klassisk æbleflæsk
+35,-
Brune kartofler
+35,-
Lune frikadeller
+25,-
Lun leverpostej med stegte svampe og bacon
+30,-
Spidskålsalat med æbler, solsikkekerner, granatæble og sennepsvinagre
+35,-
Gammeldags frugtsalat
+35,-