Herunder finder I vores forlag til selskabsarrangementer.
I er naturligvis velkommen til at kontakte os med specifikke ønsker
Ankomst til Jægerhuset fra kl. 18.00
Velkomstdrink byder vi på Hyldeblomst kir
MENU
Rimet kammuslinger med dildoliekefir, ærtepuré, bælgærter og jordskokkechips
Helstegt kalvefilet fra Grambogård med selleripuré,
timian sauce, nye kartofler og sommergrønt
Jordbærconsommé med vaniljeparfait og mynte
VINMENU
Hvidvin: Darling River, Chardonnay-Semillon, Australien
Rødvin: Le Sciare, Salento Primitivo, Italian
Dessertvin: Muscat, Late Harvest, Brown Brothers, Australian
Efter middagen
Kaffe/the med avec
Derefter
Blødbar med Tuborg, Classic, diverse sodavand og huset vine frem til kl. 03.00
Ønskes man spiritus, Gin, vodka, whisky, lys og mørk rom, etc. er der et tillæg på 125,- pr person.
Natmaden bliver serveret når I ønsker det
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen
Efter kl. 23.00 er der nattillæg
1250,- pr påbegyndt time + én time til rengøring
der kommer udover.
Ankomst til Jægerhuset fra kl. 18.00
Velkomstdrink byder vi på Charles Bailly, Brut Supréme, Frankrig
Snacks: vandbakkelser med gruyereost og basilikum
MENU
Rørt røget laksetatar med rogn, anissyltede æbler,
nedkogt balsamico med honning, rødløg, sprød rugbrødscrumble
Tournedos af kalvemørbrad fra grambogård
med nye danske kartofler, årstidens grøntsager og rødvinssauce
Cremebruléen med kaffeis og pistacie-krokant
VINMENU
Hvidvin: Grüner velliner, Johanneshof Reinisch, Terrassen, Østrig
Rødvin: Chateau Maucoil, Côtes Du Rhône Villages, Frankrig
Dessertvin: Muscat, Late Harvest, Brown Brothers, Australian
Efter middagen
Kaffe/the med avec og chokolade
Derefter
Blødbar med Tuborg, Classic, diverse sodavand og huset vine frem til kl. 03.00
Ønskes man spiritus, Gin, vodka, whisky, lys og mørk rom, etc. er der et tillæg på 125,- pr person.
Natmaden bliver serveret når I ønsker det
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen
Efter kl. 23.00 er der nattillæg
1250,- pr påbegyndt time + én time til rengøring
der kommer udover.
Ankomst til Jægerhuset fra kl. 18.00
Velkomstdrink byder vi på
Champagne Brut Reserve, Pol Roger
og tre slags snacks
MENU
Forret
Pocheret kongekrabbe med Berri caviar og sprødt, surt og sødt
‘Hovedret
Sommerbuk fra New Zealand med bagt pancetta, årstidens spæde grøntsager,
nye kartofler og trøffelsauce
Mellem ret
“Ganerenser”
vandmelonsorbet
Dessert
’”Desserttallerken”
Jordbærconsommé, Chokoladekage,
Små Crème brûlée
vaniljeis i pistacie krokant
VINMENU
Hvidvin:
Rødvin:
Dessertvin:
Efter middagen
Kaffe/the med avec og chokolade
Derefter
Bar med Tuborg, Classic, diverse sodavand og huset vine samt huset spiritus frem til kl. 03.00
Natmad: Vi tænder grillen og rister pølser med tilbehør når I ønsker det
Bordopdækning, lys og husets blomster er med i prisen
Efter kl. 23.00 er der nattillæg
1250,- pr påbegyndt time + én time til rengøring
der kommer udover.
Der tages forbehold for trykfejl, menu-, samt prisændringer.